yardım

They001

Zombi Katili
En iyi cevaplar
2
selam chat koruması gibi bir şey yapcam ama bulamadım araştırdıım yerlerde hep bu çıkıyo
on chat:
if message contains "kufur":
ama buda buglu "tamam" yazarsanız yine susturuyo cünkü icinde tam'am' var .( ben sadece okadar sa şeklinde nasıl ayarlarım ?

yani sadece kufur yazıyorsa susturcak kufura yazıyorsa ellemiycek
tşkkürler

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript Bölümünde Küfür Engeli Adli Bir Konu Var Ben Açtım Aynı Şekilde Küfür Ekliyorsun Ve Küfürü X Yapiyor Ve Uyariyor

They001

Zombi Katili
En iyi cevaplar
2
içeriğinde küfür olan kelimelere cancel event koyabilirsin derdim şimdi ama eğer selam dedikten sonra küfür ederse ne olacak :s
anlatamadım ya

Adam 'tamam' diyo içinde yasaklı kelime olduğundan susturuyor ben istiyorum ki o yasaklı kelime başka bir kelimenin içindeyken veya bitişiğindeyse susturmasın

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynı Şeyden Bahsediyoruz Araştırsaydın Bulabilirdin
Kod:
on Chat:
    If Message is "Küfür" Or "Küfür" Or "Küfür" Or "Küfür" Or "Küfür" Or "Küfür" Or "Küfür":
        Set Message To "&4X"
        Add 1 To {Kufur.%Player%}
        Send "&3Lutfen Kufur Etmeyiniz Suana Kadar Ettiğiniz Kufurler: &2%{Kufur.%Player%}%" To Player
        Send "&3Kufurden Dolayi Aldiginiz Uyari Puanlari: %{UyariKufur.%Player%}%" To Player

On Chat:
    if {Kufur.%Player%} is Greater Than 4:
        Send "4 Kere Kufur Ettiğin Icin 30 Dakika Mute Yedin"
        Set {Kufur.%Player%} To 0
        Add 1 To {UyariKufur.%Player%}
        Execute Console Command "Mute %Player% 30 Minute"
Yayinladigim Kod Küfür Yazan Yerlere Küfür Yaz

They001

Zombi Katili
En iyi cevaplar
2
Aynı Şeyden Bahsediyoruz Araştırsaydın Bulabilirdin
Kod:
on Chat:
    If Message is "Küfür" Or "Küfür" Or "Küfür" Or "Küfür" Or "Küfür" Or "Küfür" Or "Küfür":
        Set Message To "&4X"
        Add 1 To {Kufur.%Player%}
        Send "&3Lutfen Kufur Etmeyiniz Suana Kadar Ettiğiniz Kufurler: &2%{Kufur.%Player%}%" To Player
        Send "&3Kufurden Dolayi Aldiginiz Uyari Puanlari: %{UyariKufur.%Player%}%" To Player

On Chat:
    if {Kufur.%Player%} is Greater Than 4:
        Send "4 Kere Kufur Ettiğin Icin 30 Dakika Mute Yedin"
        Set {Kufur.%Player%} To 0
        Add 1 To {UyariKufur.%Player%}
        Execute Console Command "Mute %Player% 30 Minute"
Yayinladigim Kod Küfür Yazan Yerlere Küfür Yaz
abi benmi anlatamıyom senmi anlamıyon ben yerine x yazmasını istemiyorum hiç göndermiycek daha doğrusu ben küfür engeli değil bot yapcam
bot yazcaksın
Efendim diycek ama bottsadsat yazıncada efendim diyor ben sadece bot yazınca efendim demesini istiyorum başka bir şey olunca bir şey demiycek

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
abi benmi anlatamıyom senmi anlamıyon ben yerine x yazmasını istemiyorum hiç göndermiycek daha doğrusu ben küfür engeli değil bot yapcam
bot yazcaksın
Efendim diycek ama bottsadsat yazıncada efendim diyor ben sadece bot yazınca efendim demesini istiyorum başka bir şey olunca bir şey demiycek
Off Kodu Bil Lğtfen Bu Kod Öyle Değil Bu Kod Daha Farklı Buna Küfür Yerine Bot Yap Sen Efm Desin

S

Switcher

Ziyaretçi
Kod:
on chat:
    message is "küfür" or "küfür"
    cancel event
    execute console command "mute %player% 5"