Yardıma gell

Trane46

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Ben Tek basıma survival oyununu oynadım iyiydim. online oynamalıyım dedim mineshafterle online 3-4 tane server buldum 1.3.1 oyunum. girdim ama hiçbir şey anlamadım nasıl oynanır kuralları nedir. napılır bilmiyorum. mesela odun toplar ev yapardım hemen ama arsa almam lazımmış arsa için para felan anlamadım hiçbirşey bana yardımcı olacak bir makale yada siz yardımcı olabilirmisiniz?.

xedas89

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım duygularını çok ama çok iyi anlıyorum bende ilk girdiğimde öyle olmuştu anlatmaya başliyim;
Bunun normal survivaldan farkı yok sadece kolaylaştırılmış money(para) kazanmak için job(iş) lere girebilirsin /jobs yazarsan detaylı bilgi elde edersin joblarda örneğin oduncuysan her odun kırma başına money alırsın ve o tahtaları gider markette satarsın melon(karpuz) alır karnını doyurursun sistem çok basit /warp yazarsan ışınlanma yerlerini görebilirsin genelde /kazialani yaparlar oraya gittiğin zaman tahta kir ve kendine ne yapicaksan yap tavsiyem madenci olmandir..
Bayağı para biriktirdikten sonra (10 bin | 15 bin veya 20 bin) arsanın boyutuna göre değişir bi nevi gerçek arsa alır gibi :D
oyuna girdiğinde hemen ev alamayacağın için oyunda orman olan bi warp a git genelde /ova veya /orman yaparlar gidersin orda gizli bi yere evini yaparsin eger tabela alir sandiğina koyup done basarsan tabelada senin ismin görünür (her serverde değil yüklemeleri lazım) ve senden başkası sandğını açamaz (muthiş dimi :D)
Anlatıcağım bu kadar kardeş..
Geçmiş bayramınzı mübarek olsun...
İyi oyunlar...

Trane46

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Allah senden razı olsun xedas89. arkadaşım seninde geçmiş bayramın kutlu olsun. :) iyi oyunlar