Yardıma ihtiyacım var, bilenler yardımcı olsun lütfen :( (premium şifre yenileme epostası gelmiyor!)

DomatesWontDie

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Merhaba, ben her nasılsa e-postası/şifresi.. çalınmayan yine de giremediğim premium hesabın sahibi.
Her neyse sorunumu şöyle anlatayım, ben 1 haftaya yakın süre önce (internet aşırı yavaşken) vpn açtım. Her şey iyi falan dedim ki oyun gireyim. Girmeye çalıştığımda şifre yanlış dedi, yeniledim, girdi. Vpn çöktüğünde oyunu kapatıp açmak zorunda olduğumdan tekrar girmeyi denedim, girmedi. Yine şifreyi yeniledim, girdi. Üçüncü seferden sonra şifre yenileme e-postası gelmez oldu, Mojang'ın sitesindeki bütün yardım başlığı altında açılmış olan konuları okudum. Fakat benim sorunum Mojang ile değil, e-mail ile. Her neyse işte denedim en az 20 kere (şu ana kadar) hala gelmedi falan. Ve dediğim gibi 1 haftadır ne yapmam gerektiğini bulamadım. Diğer e-postalara e-mail gidiyor fakat asıl e-postaya gelmiyor. Mojang'dan başka bir şeyden dolayı eposta attım kendime, o geldi ama bir türlü şifre yenileme e-postası gelmiyor. Bilgisi olan nasıl çözeceğimi bilen varsa lütfen yardım etsin. Zamanında 62TL'ydi. O zaman almıştım. Hesapta optifine pelerini var. Ayrıca Hypixel adlı serverdan 60TL'lik MVP var. Gitmesini istemiyorum. Yardımcı olun lütfen..

bilen yok mu :(