yardımınız lazım çok acil lütfen yardımcı olun

akrep2133

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar bildiginiz gibi 1.6 güncellemesiyle minecraft .net'teki minecraft server jar dosyası 1.6 oldu ama ben 1.5.2 indirmek istiyorum google amcada bulamıyorum bilgisayarında olan biri linke atabilirmi minecraft server jar'ı 1.5.2nin (sadece jar olsun exe var bende acil yardım edin lütfen.)

Agenor

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
eğer hesabın pre değilse
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu adresten indir kur 1.5.2 olarak gelir pre ise bu forumun indir bölümünde minecraftın sürümleri var istediğini indir

akrep2133

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Google'da "minecraft 1.5.2 jar" yazarsan çıkar. Eğer çıkmazsa biraz araştır çünkü kesinlikle vardır.
1.5.2 jar değil minecraft 1.5.2 SERVER jar dostum[DOUBLEPOST=1373017990,1373017925][/DOUBLEPOST]
hiç uğraşma kardeşim buyur minecraft 1.5.2

her ne kadar dosya.co ya güvensemde yinede virüs taraması yaptım ve sonuç 0:0 :)

kolay gelsin...
yanlış anlamışsın SERVER jar lazıom 1.5.2 nin[DOUBLEPOST=1373018088][/DOUBLEPOST]
eğer hesabın pre değilse
bu adresten indir kur 1.5.2 olarak gelir pre ise bu forumun indir bölümünde minecraftın sürümleri var istediğini indir
sende yanlış anlamışsın SERVER jar lazım konuyu dikkatli okuyun lütfen yardımınızı bekliyorum

semihh

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.5.2 jar değil minecraft 1.5.2 SERVER jar dostum[DOUBLEPOST=1373017990,1373017925][/DOUBLEPOST]
yanlış anlamışsın SERVER jar lazıom 1.5.2 nin[DOUBLEPOST=1373018088][/DOUBLEPOST]
sende yanlış anlamışsın SERVER jar lazım konuyu dikkatli okuyun lütfen yardımınızı bekliyorum

buyur 1.5.2