[Yardımm] Acill ,CraftZ Dünyalara Uyarlama..

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaslar CraftZ Plugini Ile Server Ayarlıyorum..
Ayrı Bir Map Yükledim Multiverse Core İle İmportladım
Normal World de Çalışıyor Ama Öbür World E Geçince Çalışmıyor Plugin
Hep Böyle Oluyor Perworldplugins vb YOK.
Lütfen Yardım Edin..

NovaEdge

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
World'ün dosyasının aynısından kopyala yapistir adını world degil sonradan ekledigin mapın ismini yaz oyunda manload çek düzelir.yani groupmanager-world-world ü kopyalicaksin sonra adını degiştirip örnek world2 yapicaksin oyun içinde manload çekiceksin.

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani :D Bak Şöyle Anlatsan Daha İyi Olur 2Like :)
1- Bunu yap
2-Şunu Yap
3-Sunu Kopyala

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
haaa Anladm :)))
Denicm :) Olmassa Napcam Bilmiorm...[DOUBLEPOST=1401975978,1401974356][/DOUBLEPOST]Yine Aynı World Çıktı Pff
Stop Yapmıstım ./mvload da Yaptm Olmuyorr[DOUBLEPOST=1401976084][/DOUBLEPOST]Plugin ayarlarından Yapılmıyormu Nasıl Bir Plugin Yapıyorlar Anlamadmki[DOUBLEPOST=1401976650][/DOUBLEPOST]Ah dur ben farklı yapmısım sorunsuz world e mapın bilgileri attım ne fark oluo fln dedim yanlıs atmısım aslında atsamda hiç bisi deismemisti :(
Bir dk simdi Benm yükledim map Duruyor içindeki bilgileri silicem Öbür sorunsuz normal mapin bilgilerini kopyalıcam o benm mapin içinemi atıcam
aynen böylemi

NovaEdge

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
haaa Anladm :)))
Denicm :) Olmassa Napcam Bilmiorm...[DOUBLEPOST=1401975978,1401974356][/DOUBLEPOST]Yine Aynı World Çıktı Pff
Stop Yapmıstım ./mvload da Yaptm Olmuyorr[DOUBLEPOST=1401976084][/DOUBLEPOST]Plugin ayarlarından Yapılmıyormu Nasıl Bir Plugin Yapıyorlar Anlamadmki[DOUBLEPOST=1401976650][/DOUBLEPOST]Ah dur ben farklı yapmısım sorunsuz world e mapın bilgileri attım ne fark oluo fln dedim yanlıs atmısım aslında atsamda hiç bisi deismemisti :(
Bir dk simdi Benm yükledim map Duruyor içindeki bilgileri silicem Öbür sorunsuz normal mapin bilgilerini kopyalıcam o benm mapin içinemi atıcam
aynen böylemi
World'ün dosyasının aynısından kopyala yapistir adını world degil sonradan ekledigin mapın ismini yaz oyunda manload çek düzelir.yani groupmanager-world-world ü kopyalicaksin sonra adını degiştirip örnek world2 yapicaksin oyun içinde manload çekiceksin.
Evet.Yukaridaki Gibi Yaparsan Kesinlikle Olacaktir.

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani benm dediğim gibi son olarak dediğim gibi
Map çok ağır Silip yüklemekten sıkıldım Lütfen Kesin Olarak Söyle
6Kere Sil Yükle yaptm

NovaEdge

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani benm dediğim gibi son olarak dediğim gibi
Map çok ağır Silip yüklemekten sıkıldım Lütfen Kesin Olarak Söyle
6Kere Sil Yükle yaptm
Dediklerime Uyarsan Calisacagini Düsünüyorum.
NOT: Schematic Olarak Varsa Onu World'a Yükleyebilirsin.

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D Schematicmi Çok Büyük Okadar Büyükki
Madem Çalısmıyor Copy Leyim World E Atıyım Dedim
//Copy Yaptım Server Çöktü :D 4Gb Ram :)
Nitrado :)