Yani Yarattigin World'e Kullandigin Sorunsuz World'un Bilgilerinin Aynisini Gireceksin Bu Kadar Basit.YaniBak Şöyle Anlatsan Daha İyi Olur 2Like
1- Bunu yap
2-Şunu Yap
3-Sunu Kopyala
haaa Anladm))
DenicmOlmassa Napcam Bilmiorm...[DOUBLEPOST=1401975978,1401974356][/DOUBLEPOST]Yine Aynı World Çıktı Pff
Stop Yapmıstım ./mvload da Yaptm Olmuyorr[DOUBLEPOST=1401976084][/DOUBLEPOST]Plugin ayarlarından Yapılmıyormu Nasıl Bir Plugin Yapıyorlar Anlamadmki[DOUBLEPOST=1401976650][/DOUBLEPOST]Ah dur ben farklı yapmısım sorunsuz world e mapın bilgileri attım ne fark oluo fln dedim yanlıs atmısım aslında atsamda hiç bisi deismemisti
Bir dk simdi Benm yükledim map Duruyor içindeki bilgileri silicem Öbür sorunsuz normal mapin bilgilerini kopyalıcam o benm mapin içinemi atıcam
aynen böylemi
Evet.Yukaridaki Gibi Yaparsan Kesinlikle Olacaktir.World'ün dosyasının aynısından kopyala yapistir adını world degil sonradan ekledigin mapın ismini yaz oyunda manload çek düzelir.yani groupmanager-world-world ü kopyalicaksin sonra adını degiştirip örnek world2 yapicaksin oyun içinde manload çekiceksin.
Dediklerime Uyarsan Calisacagini Düsünüyorum.Yani benm dediğim gibi son olarak dediğim gibi
Map çok ağır Silip yüklemekten sıkıldım Lütfen Kesin Olarak Söyle
6Kere Sil Yükle yaptm