Yardımm

yudevil

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben bir swye giriyorum ve üye olmaya calısıyorum minecraft you have exceeded the max number of registration for your account hatası bunu diyor yardım lütfen :( :(

wolcanus

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bak sw girdinya /register şifre şifre mesela /register wolcanus wolcanus gibi yazıcan kaydolcan atılmamak için çıkıcan yine giricen /login şifre şifre yine yani /login wolcanus wolcanus gibi anladınmı kardeşim hadi iyi günler işine yararsa begenmeyi unutma :)

<[GürkanTR]>

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bak sw girdinya /register şifre şifre mesela /register wolcanus wolcanus gibi yazıcan kaydolcan atılmamak için çıkıcan yine giricen /login şifre şifre yine yani /login wolcanus wolcanus gibi anladınmı kardeşim hadi iyi günler işine yararsa begenmeyi unutma :)
Sen yanlış cevap vermissin

Cevap:

Şimdi orada senin dediğin ingizlice cümlenin anlamı:

Aynı IP adresi üzerinden maximum üyelik sayısına ulaştın

Çözüm:

İlk olarak register olduğun hesapla servere gir ve login yani giriş yap

Sonra /unregister şifre örneğin /unregister 123456789 yazarak(/unregister'den sonra şifre)üyeliğini silebilirsin.

Daha sonra register olmak istediğin hesapla tekrar gir ve tekrar dene çalışacaktır

Özet:

Kayıt olmuş olduğun hesapla sw ye gir ve oradaki hesabını sil.Sonra başka bir hesapla aynı servere gir ve üye ol.

yudevil

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sen yanlış cevap vermissin

Cevap:

Şimdi orada senin dediğin ingizlice cümlenin anlamı:

Aynı IP adresi üzerinden maximum üyelik sayısına ulaştın

Çözüm:

İlk olarak register olduğun hesapla servere gir ve login yani giriş yap

Sonra /unregister şifre örneğin /unregister 123456789 yazarak(/unregister'den sonra şifre)üyeliğini silebilirsin.

Daha sonra register olmak istediğin hesapla tekrar gir ve tekrar dene çalışacaktır

Özet:

Kayıt olmuş olduğun hesapla sw ye gir ve oradaki hesabını sil.Sonra başka bir hesapla aynı servere gir ve üye ol.

bu komutu kullanamzsınız diyor :(

TonySTRK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ultrasurf, Hotspot Shield ve daha birçok IP ve DNS değiştirme programı sana yardımcı olabilecektir. Hiç olmadı, modemini yeniden başlatmayı deneyebilirsin.

TonySTRK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Katılıyorum, aynen :D Modemi yeniden başlatmak her derde devadır sanalda neredeyse. IP-BAN mı yedin? Söylememe gerek var mı?