[Yarı Yardım]AxiTR Deki Param :(

MrSkript7

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaslar Ben Omer.Sizlere Bir Konudan Bahsetmek Istiyorum ;
AxiTR De (94.60) TL Param Var.Ancak Ben AxiTR Den Pek Memnun Sayılmam (Moderatorler Icin Soyluyorum Burdan Sonrasi Yasaksa Kaldırabilirim.)
Ve Bu Parayı Nitrado'ya Yatırılmıyor Diye Biliyorum.Eger Nitradoya Yatırılmıyorsa Bunları Urcode (AxiTR Hesabi Olan Bilir) Olarak Satacagım.
Nedir Bu Urcode Diyenlere ;
  • Size Karma Karisik Bir Kod Verir Mesela J50428UGU984GDYD1451 Gibi Bu Kodda Para Yukludur AxiTR Den Yukleyebilirsiniz
  • Bu Urcode Size Para Getiriyor.
Ve Dedigim Gibi Bunlar Nitrado'ya Gecemiyorsa Satacagım.
(Forum Yetkilileri Eger Yalnıs Ise Konu Kapanabilir)

MrSkript7

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Nitrado Gercekten Güzel Bir Hosting.Aslında Önce Ona Gececektik.Ancak Serveri Denemek Icin AxiTR Aldık Kac Kisi Gelecek Diye Su an Sunucuda 26 Kisi Var Tuttu Diyebiliriz Ancak Tüm Vipleri AxiTR Den Sattım.

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
En iyisi kendi sunucunu alacaksın DELL'den 2000 10000 arası diyolar ama bunun masrafı bukadarla kalsa keşke lektrik faturası internet faturası falan filan en iyisi ovh den dedicated sunucu alacaksın OVH candır gerisi heyecandır

Son düzenleme:

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
En İyisi Batihost :)
Aynen öyle. Siz hiç batıhost un sitesine girip yaptıkları kampanyaları gördünüz mü? Hemde çok iyi bir korumaları var. Ddos , balon , bot vb hepsinin açığını kapatmışlar. Gerçekten iyi bir hosting. Nitradoda ddos balon bot vb sorun var. Ticket atıyosun 1 gün sonra cevap veriyorlar. Ayrıca makineleri diğer hostinglere göre yavaş. En iyisi BatıHost :)