Yarım Bardak Su 56.000 ₺

supiii

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İspanya'nın başkenti Madrid'de başlayan ve dünyanın en önemli çağdaş sanat fuarlarından biri olarak gösterilen ARCO,42'de sergilenen yarım bardak suya 20 bin avro fiyat biçildi. Kübalı sanatçı Wilfredo Prieto'nun fikir babası olduğu yarım bardak su fikri fuarı gezen sanatseverlerin büyük ilgisini çekiyor.

ARCO,42 fuarında özel bir galeride sergilenen suya 20 bin avro veren müşteriler olduğu belirtildi. Yarım bardak suyun sergilendiği galerinin sahibi Alex Nogueras, sanatın talep ve fiyat meselesi olduğuna dikkat çekerek Kübalı sanatçı Prieto'nun kendileri ile 10 yıldır çalıştığını ve ürettiği sanat eserlerine büyük talep olduğuna işaret etti. Fuarda sergilenen suyun çalınmaya karşı sigorta edildiği de vurgulandı. Kübalı sanatçı Wilfredo Prieto daha önce de plastik bardaklara doldurduğu meşrubatlardan ve içkilerden koleksiyonlar yapmış ve bunların hepsinede alıcı bulunmuştu.

RADİKAL - DHA

Buna para verildikten sonra yapılacak tek şey ğzerine bir bardak su içmek :(

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Görünmez tablo yapan duydum ben adamlar ışık yansıtılmış boş duvara bakmak için geliyorlar :S

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 sınıfta öğretmenimiz bize bir video izletmişti dünyada su kalmazsa ne olur diye çok dramatikti o aklıma geldi şimdi

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Sonra modern sanat saçma diyince bana çıkışıyorlar :(
Bu sanat bile değil gerçi :(

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bence bizde çeyrek bardak su koyaalim boylece daha fazlasını kazaniriz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bugünki resim dersine yarım bardak suyla gidip hocaya bu bir sanat eseri dedim beni suluboya fırçasıyla dövdü.

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben koymam böylece adami haraca baglarim

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Alinti yapamıyorum ama biraz daha yavas zartlarsan daha iyi olur hani belki yasamak isteyen olur