Yarıop survival mı? yoksa yarıop faction mı?

Gizlioyuncuv14

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Oyun Sürümü
1.8-1.12
Evet bugün size bir soru soracağım lütfen herkes oy versin Yarıop survival mı? yoksa yarıop faction mı? bu arada survival efsane olucak conconcraft gibi pazarlar evler claim atma boss bile olacak olağan üstü şeyler olacak neden bunu yazdım derseniz yarıop survivali sade bir şekilde sanarsınız diye conconcraftın gelişmiş hali resmen oylarınızı bekliyorum.

ErhanERT

www.Rabisu.com
Emektar Üye
En iyi cevaplar
57
Survival gerçekten çok uğraş gerektiren bi server türüdür lakin çok sağlam ve kalıcı kitlesi olur eğer ki zamanım var derseniz survival açın. Zamanınız yok ise faction açmanız tavsiyemdir.

Gizlioyuncuv14

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
istersen faction yap daha zevkli gelip oynarım bende *
Survival gerçekten çok uğraş gerektiren bi server türüdür lakin çok sağlam ve kalıcı kitlesi olur eğer ki zamanım var derseniz survival açın. Zamanınız yok ise faction açmanız tavsiyemdir.
Aslında senin aklına yatmış bile yarıop survival bence kendi isteğin tarzında git :)
Evet bugün size bir soru soracağım lütfen herkes oy versin Yarıop survival mı? yoksa yarıop faction mı? bu arada survival efsane olucak conconcraft gibi pazarlar evler claim atma boss bile olacak olağan üstü şeyler olacak neden bunu yazdım derseniz yarıop survivali sade bir şekilde sanarsınız diye conconcraftın gelişmiş hali resmen oylarınızı bekliyorum.
şu an faction yapıyorum faction açıcam sonra survival açıcam sizce iyi olurmu?

byElysion

fara á brott með víkingum, standa upp í stafni
Emekli
En iyi cevaplar
59
şu an faction yapıyorum faction açıcam sonra survival açıcam sizce iyi olurmu?
Faction sunucularda kalıcılığı yakalamak biraz zor oluyor. Değişik ve yenilikçi sistemlerle hayatta kalma sunucusu açarsan kalıcı olma şansın daha fazla.