Lovebeer24
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Yarışma İptal Edildi
Yaşınıda verirsen alabilirimAd:Mesut
SoyadSanal ortamda vermiyorum.)
Nick:Tario76
Builder yetenekleriniz(özgüvenlilik yarışması açıkca yazın):Medieval build biliyorum, tecrübem var.
Sorun Çıkartmıyacağıma söz veriyorum :embarassed:
Ad:Mesut
SoyadSanal ortamda vermiyorum.)
Nick:Tario76
Builder yetenekleriniz(özgüvenlilik yarışması açıkca yazın):Medieval build biliyorum, tecrübem var.
Sorun Çıkartmıyacağıma söz veriyorum :embarassed:
Dostum özele bakabilirmisinBenim yas 13 juri olsam kimse juri olmak istemez
:eek::eek:Mesut Kaçar dimi ?
Hmm Kullanmadım bunu söliyeyim inanmayan olsaydı videoya çekerdim her aşamasınıKazanana ne vereceğini söylemezsen katılan yarışmacı az olur. Ayrıca MCedit kullanıp foruma ben yaptım diye koyup build yarışması düzenleyen birinden pek ümidim yok fakat neyse. Kolay gelsin.
Dostum kullanmadım tartışmaya girmiyorum ve konuyu kapatıyorum bu arada ingiliz serverlarda builderlık yaptım adamgibi buildersan her blogu içine katarsınKardeşim ben de denemek için kullanmıştım. Normal bir builder pixel artın içine her türlü bloğu katmaz, en küçük ayrıntısına kadar yapmaz(blok rengi). Bunda yapılmış. Adım gibi eminim, bu MCeditle yapılan bir pixel art. Benimle tartışmaya girme lütfen ikimizde nasıl yaptığını biliyoruz. Daha fazla konuyu kirletmeyelim ben diyeceğimi dedim.
Emin misin ?Dostum kullanmadım tartışmaya girmiyorum ve konuyu kapatıyorum bu arada ingiliz serverlarda builderlık yaptım adamgibi buildersan her blogu içine katarsın
Emin misin ?