ExtendedFox
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
benzeri banada oldu burnuma büyük misket kaçtı düşün okadar büyük burun deliklerim sümükten kaydı içeri bi hapşırdım kapıdan sekip yanıma geldiNeyse benimki kadar kötü değilmiş![]()
Bizim okul devlet okulu ama yemekhane var :/Yemekhane!? özel okul?
hemen oraya gelıyomBizim okul devlet okulu ama yemekhane var :/
Ve günlük 7TL :/hemen oraya gelıyom![]()
Ve günlük 7TL :/
ahahahahahhahaha: yere yıkıldım hiç bukadar gülmemiştimÇok küçükdüm (4-5) otelin havuzunun kenarında annem var dı koşup Sarılmak istedim gözlerimi kapattım annem orada yoktu bende havuza düşüp yabancıya sarıldım ve sudan çıkıncaya kadar bırakmadım.
Okuldan soğudum.1. sınıfın ilk günüydü. Böyle boy 1 metre 10 santim; heyecandan nefes falan alamıyom. Okula başlamadan bütün hazırlıklarımı yapmıştım, kaplı defterler, kokulu silgiler, ıslak mendiller ... Neyse gün bitti herkes dağılıyo benimde (yanlış hatırlamıyosam) tuvaletim çok gelmiş. Kapanış zili çaldığında tuvalete depar attım; sonra sınıfa uğramadan dışarı çıktımSonra ablam geldi. Çantan nerde diye sordu ben utançdan yerin dibine girdim tabii. (Durun macera daha yeni başlıyo) Gittim sınıfa bi baktım çanta yok !!! 1 saat 2 saat ara ara yok. Sonra ağlaya ağlaya eve gittim okulun ilk haftaları boyunca kitablarım olmadı. Ondan sonra (ç)alan çocuğun ailesi defterimin arasında annemin telefonunu, adresini bulmuş. İşte çantayı getirdiler birkaç hafta sonra ben tabi ben mutlu oldum vs. Sonra eve bi geldim !!! Ne kokulu silgi kalmış ne ıslak mendil. Bide utanmadan ıslak mendili alıp tuvalet peçetesi koymuşlardı. Ondan sonra lanet ettim silgiye fln şu an bile milletten dilenirim
1. sınıfın ilk günüydü. Böyle boy 1 metre 10 santim; heyecandan nefes falan alamıyom. Okula başlamadan bütün hazırlıklarımı yapmıştım, kaplı defterler, kokulu silgiler, ıslak mendiller ... Neyse gün bitti herkes dağılıyo benimde (yanlış hatırlamıyosam) tuvaletim çok gelmiş. Kapanış zili çaldığında tuvalete depar attım; sonra sınıfa uğramadan dışarı çıktımSonra ablam geldi. Çantan nerde diye sordu ben utançdan yerin dibine girdim tabii. (Durun macera daha yeni başlıyo) Gittim sınıfa bi baktım çanta yok !!! 1 saat 2 saat ara ara yok. Sonra ağlaya ağlaya eve gittim okulun ilk haftaları boyunca kitablarım olmadı. Ondan sonra (ç)alan çocuğun ailesi defterimin arasında annemin telefonunu, adresini bulmuş. İşte çantayı getirdiler birkaç hafta sonra ben tabi ben mutlu oldum vs. Sonra eve bi geldim !!! Ne kokulu silgi kalmış ne ıslak mendil. Bide utanmadan ıslak mendili alıp tuvalet peçetesi koymuşlardı. Ondan sonra lanet ettim silgiye fln şu an bile milletten dilenirim