Yavaş İnternet

mlaney671

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
beyler bıktım bu zenmate'le, anonymoX'la youtube'da stand-up izlemeye çalışmaktan. düzgün bir program, bir şey tavsiye edin, nolur.
vpn'e mi geçsem napsam!

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Zenmate interneti çok yavaşlatıyor bende bi DNS kullanıodum bir üyenin olduğu için benim olmadığı için paylaşmasam daha iyi şimdilik.

going_postal

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
merhaba. ben bağlantı yavaşlığı ve ip ban hakkında buradan yardım istemiştim. purevpn diye bir program tavsiye ettiler. onu kullanıyorum, tavsiye edebilirim. 3 günlük deneme süresi var.

SonLahmacun

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
google dns yap[DOUBLEPOST=1399485111,1399485081][/DOUBLEPOST]hotspot shield de yükleyebilirsin

mlaney671

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
google dns artık çok çok yavaş. zaten redirect yiyormuş.
hotspot shield'ı denedim, o da kesmedi beni.
şu purevpn'i deneyeceğim.
teşekkürler beyler, tavsiyeler için!

awesomeclerk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
evet evet purevpn'i kullan. diğerlerinden performans beklersen çok üzülürsün dostum. bu purevpn'in de sıkıntıları var ama yine de en sağlamları.

M

MUHDE

Ziyaretçi
Vpn internet hızınızı falan yükseltmez aksine düşürür çok fazla miktarda.

İnternetin yavaş ise
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
e gir ordan internet hızına bak download ın 2 den düşük ise kullandığın internetin müşteri hizmetlerini ara eyer internetin ttnet ise aramaya gerek yok arar isen arıza kontrol gelir bakar sorun yok der geçer gider.

mlaney671

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
yok yok dostum, internet hızıyla alakalı değil problemim - o kadar da cahil değilim.
sıkıntı, varolan internet hızımı kaldırabilen ve ödediğim paranın boşa gitmediğini hissettiren bir yazılım bulamamış olmamdı.
purevpn sağolsun, şu an hiçbir problem yok.