Yaz Geldi

Eroiser

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaz Geldi Ve Yine Çöp Sunucular Gelecek Önüne Gelen Çocuklar Server Açacak Türk Serverleri Bu Ergenler Yüzünden Gelişermiyor :( Yanlışım Varmı ?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Yaz Zamanı Sunucu Sayısı Gerçekten Çoğalıyor Genel Kitle -15 Yaş Kitle Olduğundan Pek bir şey Değişmiyor Yaz veya Kış Açılan Sunucular Arasında Pek Fark Yok Sadece Yazın Elindeki 100TL Parayı 500 Tl Yapmaya Çalışan Kendini Zeki Sanan Kitlenin Açtığı Sunucular Biraz Çoğalıyor O Kadar
Ben Her Yazın Başlangıcını Severim Belki Bir Umut SkyBlock Veya Mmo Sunucu Açılır Umuduyla Bakıyorum :p

Eroiser

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
oynama knk o zaman
Kardeşim Oynamıyorum Zaten Ama Skypede Gruplar Çoğalıyor Konular Çoğalıyor[DOUBLEPOST=1433792145,1433792098][/DOUBLEPOST]
Yaz Zamanı Sunucu Sayısı Gerçekten Çoğalıyor Genel Kitle -15 Yaş Kitle Olduğundan Pek bir şey Değişmiyor Yaz veya Kış Açılan Sunucular Arasında Pek Fark Yok Sadece Yazın Elindeki 100TL Parayı 500 Tl Yapmaya Çalışan Kendini Zeki Sanan Kitlenin Açtığı Sunucular Biraz Çoğalıyor O Kadar
Ben Her Yazın Başlangıcını Severim Belki Bir Umut SkyBlock Veya Mmo Sunucu Açılır Umuduyla Bakıyorum :p
Kardeşim Skype Varmı Bir Şey Danıcacağım.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Oynamıyorum Zaten Ama Skypede Gruplar Çoğalıyor Konular Çoğalıyor[DOUBLEPOST=1433792145,1433792098][/DOUBLEPOST]
Kardeşim Skype Varmı Bir Şey Danıcacağım.
Özel Mesaj Yoluyla Ulaş :p