Kardeşim Oynamıyorum Zaten Ama Skypede Gruplar Çoğalıyor Konular Çoğalıyor[DOUBLEPOST=1433792145,1433792098][/DOUBLEPOST]oynama knk o zaman
Kardeşim Skype Varmı Bir Şey Danıcacağım.Yaz Zamanı Sunucu Sayısı Gerçekten Çoğalıyor Genel Kitle -15 Yaş Kitle Olduğundan Pek bir şey Değişmiyor Yaz veya Kış Açılan Sunucular Arasında Pek Fark Yok Sadece Yazın Elindeki 100TL Parayı 500 Tl Yapmaya Çalışan Kendini Zeki Sanan Kitlenin Açtığı Sunucular Biraz Çoğalıyor O Kadar
Ben Her Yazın Başlangıcını Severim Belki Bir Umut SkyBlock Veya Mmo Sunucu Açılır Umuduyla Bakıyorum![]()
Özel Mesaj Yoluyla UlaşKardeşim Oynamıyorum Zaten Ama Skypede Gruplar Çoğalıyor Konular Çoğalıyor[DOUBLEPOST=1433792145,1433792098][/DOUBLEPOST]
Kardeşim Skype Varmı Bir Şey Danıcacağım.
Illa *** Edeceğim DiyorsunÖzel Mesaj Yoluyla Ulaş![]()
Yaw senin fotonu her gördüğümde eğilen bir asker varmış gibi görüyorum sonradan kafa beliriyoroynama knk o zaman
Gayet Ciddiydim AmaIlla *** Edeceğim Diyorsun![]()
Bunu Nasıl Engelleyebiliriz ?Peki bunu konu açarak bizim gözümüze sokma amacın nedir?
Engelleyemeyiz, tek yapabileceğimiz takmamak.Bunu Nasıl Engelleyebiliriz ?
Ama skypeye her girdiğimde grupda oluyorum onu geçtim birde ana bacı sövüyorlarEngelleyemeyiz, tek yapabileceğimiz takmamak.
Zaten o açılan serverlara girmediğim sürece beni ilgilendirmiyor, neden engellemeye çalışayım ki .-.
Öyle kişilerle arkadaşlık yapmak da ne yazık ki senin suçun. Düzgün, olgun arkadaşlıklar edinmeye çalış ^^Ama skypeye her girdiğimde grupda oluyorum onu geçtim birde ana bacı sövüyorlar