Yaz Tatilinizi Yakmayın

Absolatte

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
5 vakit namaza başlayın, ben dün başladım küfürden, mastürbasyondan ve kötü ahlaktan uzaklaşmaya başladım.

Şimdiki nesil ne şanslı? TEOG gibi kolay bir sınavları var.
Benim zamanımda SBS vardı ve TEOG'a göre gerçekten zordu.
Belki TEOG'a denk gelseydim şuanda Üniversitede istediğim bölüme gidebilirdim.

SarıBücürIsBack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
5 vakit namaza başlayın, ben dün başladım küfürden, mastürbasyondan ve kötü ahlaktan uzaklaşmaya başladım.

Bende öyleyim (namaz konusunda) fakat tek sorun mastürbasyon ve küfür şu an. Ayrıca sana tavsiyem namaz dışında islamın haramlarını helallerini de öğrenmeye başla, ben öyle yaptım ve günah olduğunu bilmediğim pek çok şeyi öğrendim. Zaten araştırdıkça Allah korkusu artıyor ve en ufak bir günahı bile işlerken vicdan azabına kapılıyorsun.

Absolatte

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende öyleyim (namaz konusunda) fakat tek sorun mastürbasyon ve küfür şu an. Ayrıca sana tavsiyem namaz dışında islamın haramlarını helallerini de öğrenmeye başla, ben öyle yaptım ve günah olduğunu bilmediğim pek çok şeyi öğrendim. Zaten araştırdıkça Allah korkusu artıyor ve en ufak bir günahı bile işlerken vicdan azabına kapılıyorsun.
Dini bilgilerim güçlüdür :)

KozyOldV

Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir.
En iyi cevaplar
0

Hocam öyle demeyin. İlk senesine denk gelmiş olsaydınız bırakın istediğiniz bölümü üniversiteye bile gidemezdiniz :) #Kendimden biliyorum.
#SBS diye 6-7'mizi yaktık TEOG geldi ve cidden tüm geleceğimizi yaktık.

AvNitro

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Animatörlük Dersi Görücem

Dini bilgilerim güçlüdür :)
Abi ben 13 yaşındayım 1 kere camide namaz kıldım bide bayram namazına gidicem ama hic 5 vakit kılmadım çünkü bilmiyorum nasıl kılınır diye gündüzleri internet olmuyor.Anneanneme sordum dediki hocaya gidicen ama gidemiyom 13. yaşındayım bide anneannemin dizi acıyor öğretemiyor.Şimdi bana çokmu günah yazılıyor.Bana biri cehennemde yanıcan dedi :(