Yazdığım küçük şiir...

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sev yar, içten sev
Dönmedim o dağlara yeniden,
Sen gittiğinden beri.
Umutlarım kırılsa da,
Sev yar, içten sev.

Her yanım ateş olsa da,
Yine üşüyorum sensiz yar.
En karanlık günümde,
Sev yar, içten sev.

Mutluluk bile acı veriyor aslında,
Çünkü sonu var biliyorum.
Bu acıya rağmen sevdiğim kadar,
Sev yar, içten sev.

Mecnun Leyla'yı nasıl bırakmadıysa,
Ben de seni bırakmadım.
Yollarımız ayrılsa da,
Sev yar, içten sev.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Şiirden pek anlamam ama emek harcamış olduğun için takdir ediyorum. B) (Aslında şiirden anlarım ama şu an modumda değilim sadece.)

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Güzel olmuş fakat kafiye göremedim ben. Tabii modern şiir diye bir şey de var fakat ben pek takdir etmiyorum.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş fakat kafiye göremedim ben. Tabii modern şiir diye bir şey de var fakat ben pek takdir etmiyorum.
Herkesin düşünce yönü farklıdır. Şiirde önemli olan kafiye değildir ayrıca. Önemli olan anlattığı şeydir. Sana ilham veren kaynaktır. Çoğu şair, şiirlerinin daha okunaklı olması için kafiye, hece kuralı gibi şeylere başvururlar. Ancak ben pek bu tür şeylerle uğraşmadım. Sadece sabah aklıma gelen bir şiirdi ve yazıya dökünce güzel geldi. Sana bir şey demiyorum ve bu eleştirinden dolayı üzülmüyorum. Sadece kafiyenin önemli olmadığını söylemek istedim :)

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Herkesin düşünce yönü farklıdır. Şiirde önemli olan kafiye değildir ayrıca. Önemli olan anlattığı şeydir. Sana ilham veren kaynaktır. Çoğu şair, şiirlerinin daha okunaklı olması için kafiye, hece kuralı gibi şeylere başvururlar. Ancak ben pek bu tür şeylerle uğraşmadım. Sadece sabah aklıma gelen bir şiirdi ve yazıya dökünce güzel geldi. Sana bir şey demiyorum ve bu eleştirinden dolayı üzülmüyorum. Sadece kafiyenin önemli olmadığını söylemek istedim :)
Yok hayır, ben de eleştirmedim zaten. modern şiirde ölçü veya kafiye kullanılmaz, sadece kullanıldığında daha hoş gelir benim gözüme demek istedim. Yazdığın şiir gayet güzel eline sağlık.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş. Kafiye kullanmıyorsun galiba. Bunda da kafiye kullanılmaz zaten. Kafiye kullanırsan akıcılığını ve anlamını kaybeder.
Başarılı.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş. Kafiye kullanmıyorsun galiba. Bunda da kafiye kullanılmaz zaten. Kafiye kullanırsan akıcılığını ve anlamını kaybeder.
Başarılı.
Teşekkür ederim. Evet kafiye fazla kullanmam. Bana daha çok çocuk şiirlerini anımsatır çünkü. :)[DOUBLEPOST=1429717686,1429717502][/DOUBLEPOST]
Vayy Aslı mı :o[DOUBLEPOST=1429709226,1429709183][/DOUBLEPOST]Aslıyı cagiralim:S
Umm... Şey canım özel hayata girmesen diyorum -_-