Yazık değil mi?

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Eğitim Ülkenin Nükleer Santralidir.
Yanlış anladığını var sayıyorum ve açıklıyorum. Türkiye'de böyle bir sorun varsa aynısı Amerika'da da var. Belki İsviçre gibi bazı ülkelerde yoktur onu bilmem ama çoğu ülkede öyle

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kafa basmıyor diye bişi yok kimsenin kafası basmıyor sen doğduğun gibi mi konuşutun lütfen, azcık çabalarsa yapılacak şeyler için bu kadar laf niye, sizinki sistemi suçlayıp kendi egonuzu tatmin etmek ve kendinizi sanki çok çalışıyorum ama olumuyormuş gibi göstermek, önce çabanı göster sonra işe yaramıyor de yok ben mat. sevmiyorum eee ilerde senin çocuğun karın sormıycakmı 2 + 2 yii?? ilk okul zaten adı üstünde ilk, ilk temeli atar bilmen gerekenleri söyler zaten lise sistemide değiştir sen istediğin bölüme gidebiliyorsun lisede meslek lisesine git kolay yoldan iş kazan sevdiğin işi yap, siz oturduğunuz yerden vücudunuzu büyütün sonra ben vücudumu büyütmüyom sistem hatalı diyin

PwParadox

En iyi cevaplar
0
kafa basmıyor diye bişi yok kimsenin kafası basmıyor sen doğduğun gibi mi konuşutun lütfen, azcık çabalarsa yapılacak şeyler için bu kadar laf niye, sizinki sistemi suçlayıp kendi egonuzu tatmin etmek ve kendinizi sanki çok çalışıyorum ama olumuyormuş gibi göstermek, önce çabanı göster sonra işe yaramıyor de yok ben mat. sevmiyorum eee ilerde senin çocuğun karın sormıycakmı 2 + 2 yii?? ilk okul zaten adı üstünde ilk, ilk temeli atar bilmen gerekenleri söyler zaten lise sistemide değiştir sen istediğin bölüme gidebiliyorsun lisede meslek lisesine git kolay yoldan iş kazan sevdiğin işi yap, siz oturduğunuz yerden vücudunuzu büyütün sonra ben vücudumu büyütmüyom sistem hatalı diyin
Sen diyorsun ki sistem doğru ve biz bütün millet egomuzu tatmin etmek için sistemi suçluyoruz.

Moderatör tarafından düzenlendi:

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bütün dersleri 5 olan çocuk rp'si.

Moderatör tarafından düzenlendi:

PwParadox

En iyi cevaplar
0
''Aslında herkes dahidir.Ancak bir balığı tırmanma yeteneği ile ölçmeye çalışacak olursanız balık hayatı boyunca kendisinin aptal olduğunu düşünecektir.'' -Albert Einstein
Pek değil, Einstein böyle bir şey demdi. Sadece Facebook'a ait bir resimde verilen bir mesaj bu. Artık o resimler bir mesaj vermek için o kadar uğraşıyor ki ne komikliği kalıyor ne de güzelliği.

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Size kısaca anlatayım.
1. Ezberci Eğitim.
Öğrencilere kavramsal bilgiler yerine teorik ve ezbere dayalı bilgiler verilmekte.
Öğrenciler laboratuvar deneyler yapmadığı için öğrendikleri teorik bilgilerde zaten silinip gidiyor.
2. Eğitim Müfredatı
Müfredatı bir oyun gibi sürekli yeni şeyler eklemekten öğrenciler ne yapacağını şaşırıyor bir yer tekleme yaşıyorlar.
3. Meslek lisesi
Öğrenciler öyle böyle bir şekilde liseye geçip istemedikleri yerler gelince böyle oluyor.
Ara eleman ihtiyacının karışılamayan meslek liseleri
4.Dershaneler
Sistemin verimsizliği yüzünden dershaneler ve özel okullar ortaya çıkıyor.
Daha içinde çıkmayacağımız bir kısır döngüye giriyoruz.
5. Eğitimin en büyük düşmanın Öğrencileri yıkma silahı sınavlar.
ÖSS,YGS,LYS,SBS,KPSS, birde Sistemin bozuklukların faturasını öğrencilerin üstüne yüklüyorlar.
Böylece eğitimi bozuk öğretmenler öğrenciler ortaya çıkıyor. başarısız bir ülke oluyoruz.
Daha anlatmak isterim fakat burada olmaz. tartışmaya gerek yok bence boşuna tartışıyoruz.

Son düzenleme:

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Bu olmasın"
"Peki nasıl olsun istersin ?"
"Bu olmasın."

12 senedir aynı muhabbet dönüyor. Çok faydalı oldu evet.

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biz Böyle Bunlardan Bahsetsek Bile Hiçbir Şey Değişmeyecek ...