Yazık..

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar çekemediğinden, toplu bir şekilde baskıya uğratmak için ellerinden geleni yaptığı için ve hiçbir haldan anlamayıp burada hakaret etmeleri, bu forumda ki beyin kitlesinin ne kadar düşük olduğunu göstermiş oldu. Bu güzel forum için böyle aptal tiplerin olması çok yazık :/ 14 mesaj ile burada bana bu senin kaçıncı hesabın diyen arkadaşlar mı desek, bilmem kaçıncı hesabın diye iftira atan mı desek, hesap soran mı desek. Türk kitlesi işte. Türk oyuncu kitlesi buun gerektyriyor sanırım. Saatlerini, hata tüm günlerini harca ama 1 kuruş elde etme. Neden mi? Çünkü karşında ki asla bunu çekemiyor. Elde ettiğinde aciliyetten olmasına rağmen. Yazık.

Son düzenleme:

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne alaka şimdi ? İlgilenmiyorsan boş boş yorumlar yapma istersen? Olayın ne olduğunu, neden lazım olduğunu veya buna benzer bir gram ayrıntıyı dahi bilmeden gelip burada boş boş saçma yorumlar yapıp kendi pisliğinle kirletme konuyu.

MrSkript7

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yorum Boş Degil Kardesim Kendi Cıkarların Icin Nerelere Düşüyorsun Bunu Anlatmaya Çalışıyorum Ama Anlayana.

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yorum Boş Degil Kardesim Kendi Cıkarların Icin Nerelere Düşüyorsun Bunu Anlatmaya Çalışıyorum Ama Anlayana.
İşte yaptığın boş konuşmak. Bu skinlerin aslında arkadaşıma olan borcum oldugunu ve gününün geçtiğini ve bundan dolayı bu konuyu açtığımı, normalde indirim yapmamama rağmen, günlük sunucuyu çoğu zaman fullenip vip alan insanlara rağmen (sizin sunucunuz için aynı şeyi söyleyemeyeceğim) bu tür duruların veya bu tür satışların, takasların neden oldugunu bilmeden her şeye burnunu sokmakj zorunda değilsni. İşine bak her şeye burnunu sokma, bir şeyleride bilip bilmeden yorum yapma.

MrSkript7

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardesim.O Zaman Git VipBilgine Yaz Cs:GO Skin Ilede Satilir Diye Bak Bakalım Ne Diyorlar Oyuncuların.Senin Yaptıgın Ayrımcılık.Herkes TL Ile Alırken Orada Cs:GO Skini Ile Alan Adamın Ne Sucu Yada Sorunu Var ?Önce Insanları Dusun Ve Ayrımcılıgı Bırak.

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak ilk olarak şunu söyleyeyim, benim sunucum, benim kurallarım. Seni hiçbir şekilde alakadar etmez.
İkinci olarakta oyun içerisinde zaten böyle bir duyuru yapmaktayım ve almak isteyen de hala olmadı, bundan dolayıda buraya açtım. Busaatten sornada bu kadar bilgi sana yeter. Sana hesap verecekdeğilim, istersen git de 12 yaşında ki küçük çocukların konularına yorum yapta onları ezmeye, kendini haklı çıkartmaya veya akıl vermeye git.

Bir dahada bu konuya yorum yapma, akıl verme, soru sorma. Hiç biri seni ilgilendirmez. Almayacaksan yol al.

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
@HGSquire Kardeşim bakıyorum da sunucun dev asa bir sunucu olmuş gibi yorumlar var bura bir forum portaldır hiç kimseye sen gelip " yol al git " diyemezsin biz senin sunucu duyurularını görmek zorunda değiliz burası minecraft platforumu senin sunucunda olanlar beni gram alakadar etmez ve gelip burada senin takas işlerine bakmak zorunda değiliz ve forum içersin de ki kurallarda satış ve ya takas yapmak yasak dır ibaresi de vardır. Senin o " Nitrado " sunucun ile gelip bana burada havva atma insanları ezmeye çalışma. Eğer konu açacak san forum sitesi kurarsın oradan kendine duyurumu yapıyorsun ne yapıyorsan yaparsın.

İstediğim konuya yorumda yapabilirim.

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burası konu dışı bölümü, ister gör ister görmemezlikten gel sonuna kadar göreceksin merak etme :)

He bu arada, bana kuralları söyleyen ve uyaı yapan, kendini bir şey sanan arkadaşımızın uyarı taplosu :)

Ayrıca sunucu duyuları demişsin, burada reklam amacı dahi yok ki ip dahi vermedim.

ThePluginer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@HGSquire CS:GO ile VIP satabilirsin, burası konu dışı diye her şeyi yapabilirsin fakat CS:GO Eşyasına VIP satman, senin sunucunu "profesyonel" değil, kendi çıkarlarını düşünen "rezil" sunucu yapar.
Burası konu dışı bölümü, ister gör ister görmemezlikten gel sonuna kadar göreceksin merak etme :)

He bu arada, bana kuralları söyleyen ve uyaı yapan, kendini bir şey sanan arkadaşımızın uyarı taplosu :)

Ayrıca sunucu duyuları demişsin, burada reklam amacı dahi yok ki ip dahi vermedim.
Başkalarını hatayla yargılıyorsun, adamın ki tek hesap senin ki kim bilir kaçıncı hesabındır, zaten mesaj sayındanda belli oluyor.

Son düzenleme:

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
@HGSquire CS:GO ile VIP satabilirsin, burası konu dışı diye her şeyi yapabilirsin fakat CS:GO Eşyasına VIP satman, senin sunucunu "profesyonel" değil, kendi çıkarlarını düşüren "rezil" sunucu yapar.

Başkalarını hatayla yargılıyorsun, adamın ki tek hesap senin ki kim bilir kaçıncı hesabındır, zaten mesaj sayındanda belli oluyor.
Haklısın, Dostum.Türk oyuncu kitlesi, böyle başkalarının hatalarıyla yargılar.

MrSkript7

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@HGSquire CS:GO ile VIP satabilirsin, burası konu dışı diye her şeyi yapabilirsin fakat CS:GO Eşyasına VIP satman, senin sunucunu "profesyonel" değil, kendi çıkarlarını düşünen "rezil" sunucu yapar.

İşte Benim Adamım!!

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Csgo itemleri ile derdiniz ne anlamadım. Bu eşyalar gerçek para değerinde ve büyük paraların döndüğü kendi piyasası var. İsteyen istediği yoldan ödemesini yapar. İsteyen de istediği yoldan ödemeyi alır.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk