Yazımı Güzelleştirmek İstiyorum

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhabalar arkadaşlar, her zaman bir kitap yazma merakım vardır. Hep şairlere, büyük yazarlara özenmişimdir ve onlar gibi olmak istemişimdir. İşte bu yüzden kitap yazmak istiyorum. Ama bu kitap çok sevdiğim birinin doğum gününde ona vereceğim bir kitap olacak ve onu kendi yazımla yazacağım. Ben de şunu istiyorum. O mükemmel el yazılarını nasıl yazarım? Yazımı nasıl geliştiririm?

( Not : Saçma, saçma şeyler yazacak kirpiler konumdan hemen defolun! )

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanlış hatırlamıyorsam kaligrafi sanatı¿ pek bilgili olduğum bir konu değil fakat "güzel yazı sanatı" yani kaligrafi öğreten kurslar var. Teyzem gitmişti ordan biliyorum.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bir ara bununla ilgili bazı şeyler okumuştum. En çok işime yaradığını düşündüğüm şeyi söyleyim belki senin de işine yarar: Bir kağıt kalem al ve alfabedeki bütün harfleri özenerek yaz. Tabi büyük harfler de dahil. Sürekli bu özenli harfleri yazınca elin alışacaktır ve daha güzel yazmanı sağlayacaktır. Ama eğer zamanın kısıtlı ise kitabı direk harflere özenerek yazabilirsin. Eğer özenli yazarak da güzel yazamıyorsan başka bir yolu olduğunu zannetmiyorum, çünkü yazı el becerisine bağlıdır.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Aslında yazım okunaklı ve dik temel yazıyorum. 5. Sınıfta el yazısından, dik temele geçtiğim için şu an dik temel yazıyorum. Aslında ben çok güzel bir şekilde el yazısı yazmak istiyorum. Mesela bir örnek vereyim.

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açıkçası bunu ben de istiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Uygun bir yazı tipi belirleyip günlük hayatta veya okulda kullandığınız harflerinizi o yazı tipinin harflerine benzetmeye çalışırsanız yıllar içinde bu yazıya benzer ve size özgü bir yazı tipi elde edebilirsiniz. Benim de bunun gibi hoş bir yazım var, zamanla başardım. Ayrı bir emek harcamadım, herhangi bir kursa gitmedim, sadece defter tutarken daha dikkatli oldum.