Yazma gereği duydum. [Lütfen beni yanlış anlamayın.]

Uchiha_Madara

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her gün binlerce insan ölüyor bu dünyada. Peki hayat bu kadar ucuz mu? Bir ölüm haberi görünce iki dakika üzülüp, sonra geri günlük yaşamımıza dönüyoruz. Ölümü düşünmek bile istemiyoruz. Korkuyoruz. Şu anda bile, uzakda değil, tam burada yaşadığımız yerde, yüzlerce insan ölüyor. Duyarsız kalmayalım. En azından bu olanları unutmayalım. Ve bir daha gerçekleşmemesi için çaba gösterelim. Yaşamın değerini unutmayalım. Ve bu ölümlerin boşa gitmemesi için çaba gösterelim. Ülkemiz adına çalışalım. Bir şeyler yapalım. Ve asla vatanımıza sırt çevirmeyelim. Vatan bizim evimiz, yurdumuz. Özgürlüğümüz. Askerlerimiz, savaşlarda bizim uğrumuza ölüyorsa, biz de bu ölümlerinin ne sebep ile olduğunu unutmayalım. Vatanımızı hep korumayı amaçlayalım. Bizzat yapamıyorsak bile, biraz da olsa katkıda bulunalım. Bu vatanın ilim sahibi insanlara da ihtiyağacı var. Değerlerimiz uğruna çabalayalım. Ve asla Vatanımıza ve bayrağımıza sırt dönmeyelim...

Dalgalan sen de şafaklar gibi ey nazlı hilal!

Allah savaşta hayatını kaybeden bütün askerlerimizi şehit mevkisine yüceltsin. Savaşmakta olan askerlerimize yardım etsin. Ve Ankara olayında hayatını kaybeden bütün kardeşlerimizin ailelerine sabır versin...

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir insan hayatını kaybettikten sonra bunu sürekli hayatımızda kendimize hatırlatmak kimsenin yararına değildir ki ayrıca ülkemizde bu sorunları çözmek imkansız biri çıkar yoh ben haklıyım biri çıkar yok ben haklıyım biri çıkar ben senin ***** diğeri çıkar ben senin ****** der ve hikayeler böyle döner gel görki malesef durum vahim herkes birbirinin kuyusunu kazmanın peşinde sanal alemden örnek verecek olurask forumda gereksiz tartışmalar insanları aşşağılama sunuculara sebepsiz bot - ddos saldırıları yapılan namusuzluklar dolandırıcılar ahlaksızlar vs vs şu düşünce var türkiye vatandaşının %90 lık kesiminde bana dokunmayan yılan bin yaşasın.