Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostum biraz üzerinde çalış, basit olmuş bayağı yani gördüğüm tek şey yazıya verilen bir efekt gibi, bir kaç farklı yaratıcı şey ekle derim. Eskileri daha iyiydi.
Karakterin elindeki itemler küçük olmuş gibi. Oltayı yok edip kılıcı büyütürsen daha iyi olabilir. Bir de arkaplan konudan bayağı ayrı kalmış sanki. Yine de aşırı kötü değil
Eleştirilecek yanları olabilir ama iyi göründüğünü söyleyebilirim. Bence banner yerine başka projeler de paylaşabilirsiniz. Bu arada nedense bildirim bana ulaşmadı ya da ben görmedim.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.