[Yeni] 1.7.2 Hunger Games Plugin Paketi [Explore Team]

siyahmafya

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Merhabalar arkadaşlar
Bugün Explore Team'ın hazırladığı

Hunger Games plugin paketini paylaşacağım.
Kitli hunger games 1.7.2-1.7.6 sürümlerinde uyumludur vip satabilirsiniz. Coinle kit alabilirsiniz.

Plugin paketinin içindekileri
1. AntiCheat
2. AntiJoinBot
3. ChestCommands
4. FinalBattle
5. GroupManager

6. NoCheatPlus
7. NoPl
8. PluginMetrics
9.ScheduledAnnouncer2
10.ScoreboardStats
11.SimpleWelcome
12. The_BukkitGames
13. update
14. Updater
15. WorldEdit
16. Vault
Vip Özellikleri
Vip: Bütün kitleri alabilme,dolu sunucuya girebilme.
[Özel Yazı Stili]

Giriş mesajını düzenleme
Bunun Tek Bir Yolu Vardır Oda Eklenti İçeriğinden Yapılabilir.
SimpleWelcome>config.yml Dosyasından Dilediğiniz Her hangi Bir Hoş Geldiniz Mesajı Yazabilirsiniz.

Sunucuya ikon ekleme
Düşük ramli paketi kullanıyorsanız server dosyasına 64*64 png resmini atmalısınız
adıda server-icon.png olmalı.
Daha fazlası pakette yazıyor.

Açıklama
1.Plugin paketini yuklerken Serverinizin sıfırlamayı ve durmuş olduğundan emin olduktan sonra bu işlemi yapın
2.plugin paketi içindeki pluginleri kendinize göre editleyin [Açıklaması Plugin paketine yazıyor]
3.plugin Dosyasına atın Map için
4./thebukkitgames/world klasörünü içindeki dosyaları kopyalayın
5.Sonra Server klasörünüzün world klasörüne girin içindekileri silin

6.thebukkitgames/world klasörünün kopyaladınız bu dosyaları buraya atın
Serverinizi açın İyi Eğlenceler

Rar şifresi : exploreteam

özel problemlerinizi Skype : akincilarcs
önerilerinizi : buradan
Teşekkürlerinizi :beğenerek
Belirtebilirsiniz

=========[> İşte Link <]========

Bakımda

Son düzenleme:

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
FinalBattle Plugini Bilinmiyordu Aslında Fakat Lazım Veya Gerekli Bir Plugin Değil.
Final Arenasını Büyütmek Fazla Zor bir şey De Değil.
Benim Paketimde Zaten Final Savaşı Büyüktü Onu Alabilirdin :)
Ve Ayrıca Final Savaşı Arenasını Büyültmek İçin Extra Bir Plugin Yerine BukkitGames.jar ı birlikte aç diyip winrar ı seçip
içinden utilities dosyasına girip BGFbattle.class dosyasını değiştirebilirdin. :)[DOUBLEPOST=1405265428,1405264806][/DOUBLEPOST]Ahahahaha Paket Hatalı.
The_BukkitGames in içine girdim abilities.yml dosyası kit.yml dosyası ile aynı :D
Bildiğin Kendi Serverinden Alıp Buraya Atmışsın Hiç İçlerinden Düzenleme Yapmamışsın.
MySQL ID SİFRE V.b Herşeyine Bakabiliyorum :)

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
FinalBattle plugine bu thebukkitgameste gerek yok.
Config türkçeleştirme alıntı.

bakkalmarket7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeş pluginin çok güzel . yani sorun yok gibi.ben beyendim.ama açıyorum sunucuyu oynuyoruz güzel güzel sonra maç bitio.sw kapanıo ama açılmıo yardım s

siyahmafya

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bende Çalışıyor %0 Hatalı Hatası olan Skype akincilarcs eklesin duzeltelim alıntı felan degil sadece ScoreboardStats alıntıdır gerisi Biz Editledik Vallahı şu an bunu Sw kullanan var %0 Hatasız Çalışıyor FinalBattle bana göre çok iyi bir plugin Daha Ayrıntılı Bunu Bu Yüzden Yüklüyorum Verdiniz İlgiden Dolayı Teşşekkürler

ByHsyn045

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler adam paketi reklam yapmak için yapmış!

Son düzenleme:

ByHsyn045

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
FinalBattle Plugini Bilinmiyordu Aslında Fakat Lazım Veya Gerekli Bir Plugin Değil.
Final Arenasını Büyütmek Fazla Zor bir şey De Değil.
Benim Paketimde Zaten Final Savaşı Büyüktü Onu Alabilirdin :)
Ve Ayrıca Final Savaşı Arenasını Büyültmek İçin Extra Bir Plugin Yerine BukkitGames.jar ı birlikte aç diyip winrar ı seçip
içinden utilities dosyasına girip BGFbattle.class dosyasını değiştirebilirdin. :)[DOUBLEPOST=1405265428,1405264806][/DOUBLEPOST]Ahahahaha Paket Hatalı.
The_BukkitGames in içine girdim abilities.yml dosyası kit.yml dosyası ile aynı :D
Bildiğin Kendi Serverinden Alıp Buraya Atmışsın Hiç İçlerinden Düzenleme Yapmamışsın.
MySQL ID SİFRE V.b Herşeyine Bakabiliyorum :)
.class dosyasını nasıl ayarlıyacazla .class a Girmez olaydım :)
Biliyomusun sen nasıl ayarlanacak ?[DOUBLEPOST=1405354328][/DOUBLEPOST]
Ben Sizlere Grupmana

Reklam Tapmak ne la :D örnek olsun diye koymuştum pluginin çalıştığını göstermek için [Bakıma Alıyorum Bazı sunucularda çalışmıyor ]
.

siyahmafya

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
0.0.1 Sürüm tabikihata olabilir kusura bakmayın kaçıncı sürümünü yapıpta hata yapan kişiler var

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim Açlık Oyunları Paketiminde İlk Sürümü ama 0 Hata, Benim KEndi Yaptığım ReklamaKufureSon İsimli Eklentim de İlk Sürümü Ama 0 Hata :)
Bunlar Dikkat Gerektiren Seyler Kardesım. Dikkat Vermiyosun Rastgele Oluştur Geç Diyosun :)[DOUBLEPOST=1405356866,1405356435][/DOUBLEPOST]SERVER RESETLENİRKEN HATA ALANLAR REMOTETOOLKİT ' İ AKTİF ETSİNLER AKSİ TAKDİRDE ÇALIŞMAYACAKTIR!