Yeni Açacağım Avatar Sunucusu|Yetkiler|Alımlar|----->

Rhieveking

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ad: Furkan
Soy ad: Elmas
Yaşın: 15
Olmak istediğin yetki: Admin/mod
Sunucuya bağış yapabilirmisin?: param oldukca veririm fazla fazla para vermek kolay zatn :D
BENDİNG(AVATAR) plugini ile ilgili bilgin: çoğu komudunu biliyorum zaten filmi flnda izledim
Minecraftı kaç senedir oynuyorsun: 5
Olmak istediğin yetki'yi kaç senedir oluyorsun(SOHBET GÖREVLİSİ HARİÇ): 3 yıllık adminim
Olmak istediğin yetki ile ilgili Ekleyeceklerin: avatar sunucusu çok ilgimi çekti bir admin olarak bu avatar servere iyi şeyler katacağım hileleri bulacağım.
Sunucuya ne getirmek istersin: güzel bir chat ve saygılı insanlar yanlış anlamayın zaten siz saygılısınız sonra hileler olmayacak buglar yapılmayacak.
Sunucudan ne kaldırmak istersin: şu an bir şey yok ama bakıcaz
Ekleyecekleriniz: çok iyi bir insanımdır bana lütfen güvenin sizi seviyorum :aşık: BU ARADA JAVA BİLİYORUM HABERİNİZ OLSUN

Son düzenleme:

MehmetBeha

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Ad: Mehmet Beha
Soy ad:Yılmaz
Yaşın:15
Olmak istediğin yetki:Element Rehberi
Sunucuya bağış yapabilirmisin?:Muhtemelen Yapamam
BENDİNG(AVATAR) plugini ile ilgili bilgin:plugin yetenekleri komutlarını detaylı bir biçimde biliyorum
Minecraftı kaç senedir oynuyorsun:2011 den beri oynuyorum
Olmak istediğin yetki'yi kaç senedir oluyorsun(SOHBET GÖREVLİSİ HARİÇ):minecraft 1 7 avatarı çıktığından beri sanırım 3 4 yıla denk geliyor
Olmak istediğin yetki ile ilgili Ekleyeceklerin:Rehber olarak bir şey eklemeyi değil de insanlara avatarı detaylı bir biçimde öğretime daha yakınım
Sunucuya ne getirmek istersin: Detaylı bir element kitabı
Sunucudan ne kaldırmak istersin:bendingden kaldırılacak bir şey olduğunu sanmıyorum tek sorun hile ile zevk alan insanlar.
Ekleyecekleriniz:Detaylı bir element kitabı

TheFire2

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Ad: Metin
Soy ad:Kara
Yaşın:15
Olmak istediğin yetki:Admin
Sunucuya bağış yapabilirmisin?:maalesef
BENDİNG(AVATAR) plugini ile ilgili bilgin:0:D
Minecraftı kaç senedir oynuyorsun:7
Olmak istediğin yetki'yi kaç senedir oluyorsun(SOHBET GÖREVLİSİ HARİÇ):adminliği 1 senedir
Olmak istediğin yetki ile ilgili Ekleyeceklerin:
Sunucuya ne getirmek istersin:hile koruması
Sunucudan ne kaldırmak istersin:kaldıracak bir şey yok gibi
Ekleyecekleriniz:ben bu işi çok uzun zaman yaptım sw ye zarar bakımından hiçbir şey yapan birisi değilimdir

BurakAntalya

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad: Burak
Soy ad: -
Yaşın: 15
Olmak istediğin yetki: Admin, Pluginer... (Aynı Zamanda Arada Skriptte Editleyebilirim.)
Sunucuya bağış yapabilirmisin?: Hayır, Yapamam.
BENDİNG(AVATAR) plugini ile ilgili bilgin: Yok.
Minecraftı kaç senedir oynuyorsun: 2-3 senedir.
Olmak istediğin yetki'yi kaç senedir oluyorsun(SOHBET GÖREVLİSİ HARİÇ): Moderatör, 1-1.5 yıl
Olmak istediğin yetki ile ilgili Ekleyeceklerin: Bazı Skript Önerilerinde Bulunabilirim.
Sunucuya ne getirmek istersin: Oyuncuların istek ve gereklilikleri doğrultusunda bulunan yenilikler/yeni pluginler...
Sunucudan ne kaldırmak istersin: Oyunculara sıkıntı yaratan durumlar, olmaması gereken cisimler...
Ekleyecekleriniz: Eğer Kabul Ederseniz. Skype'dan Eklerken, bu forum linki atın lütfen. Çünkü Unutabiliyorum :D