Rhieveking
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Ad: Furkan
Soy ad: Elmas
Yaşın: 15
Olmak istediğin yetki: Admin/mod
Sunucuya bağış yapabilirmisin?: param oldukca veririm fazla fazla para vermek kolay zatn
BENDİNG(AVATAR) plugini ile ilgili bilgin: çoğu komudunu biliyorum zaten filmi flnda izledim
Minecraftı kaç senedir oynuyorsun: 5
Olmak istediğin yetki'yi kaç senedir oluyorsun(SOHBET GÖREVLİSİ HARİÇ): 3 yıllık adminim
Olmak istediğin yetki ile ilgili Ekleyeceklerin: avatar sunucusu çok ilgimi çekti bir admin olarak bu avatar servere iyi şeyler katacağım hileleri bulacağım.
Sunucuya ne getirmek istersin: güzel bir chat ve saygılı insanlar yanlış anlamayın zaten siz saygılısınız sonra hileler olmayacak buglar yapılmayacak.
Sunucudan ne kaldırmak istersin: şu an bir şey yok ama bakıcaz
Ekleyecekleriniz: çok iyi bir insanımdır bana lütfen güvenin sizi seviyorum
BU ARADA JAVA BİLİYORUM HABERİNİZ OLSUN
Soy ad: Elmas
Yaşın: 15
Olmak istediğin yetki: Admin/mod
Sunucuya bağış yapabilirmisin?: param oldukca veririm fazla fazla para vermek kolay zatn
BENDİNG(AVATAR) plugini ile ilgili bilgin: çoğu komudunu biliyorum zaten filmi flnda izledim
Minecraftı kaç senedir oynuyorsun: 5
Olmak istediğin yetki'yi kaç senedir oluyorsun(SOHBET GÖREVLİSİ HARİÇ): 3 yıllık adminim
Olmak istediğin yetki ile ilgili Ekleyeceklerin: avatar sunucusu çok ilgimi çekti bir admin olarak bu avatar servere iyi şeyler katacağım hileleri bulacağım.
Sunucuya ne getirmek istersin: güzel bir chat ve saygılı insanlar yanlış anlamayın zaten siz saygılısınız sonra hileler olmayacak buglar yapılmayacak.
Sunucudan ne kaldırmak istersin: şu an bir şey yok ama bakıcaz
Ekleyecekleriniz: çok iyi bir insanımdır bana lütfen güvenin sizi seviyorum
Son düzenleme: