Yeni Açılacak Büyük Sunucu İçin Her Türlü Yazılım Bilgisi Olan Eleman Aranıyor

DoozyVenom

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar burada konuyu fazla uzun tutmak istemiyorum. Bu oyunu yaklaşık 8 yıldır oynuyorum fakat yabancı birkaç sunucu dışında hala adam gibi bir sunucuya denk gelmedim. Yaklaşık 1 ay önce neden kendi sunucumu açıyım dedim ve bir yola başladım haritasıdır pluginidir sitesidir herşeyi çok kaliteli olan doğru düzgün bir hub sunucu açmak istiyorum herkesin hayali bu fakat beni diğerlerinden farklı kılan maddi durumumun iyi olması ve zamanımın bol olması. Bu konuyu burda açma nedenim 1 aylık çalışmalarım sonucu bu işi tek başıma yapamayacağımın kanısına varmamdır. Bana alanında gerçekten çok iyi ve çok iddaalı olan ve bu işe zaman ayırabilecek arkadaşlar lazım. Şu an için mimar rehber tarzı oyunda aktif rol alan değil site kodlayan HTML CSS'i avucunun içi gibi bilen ve en önemlisi java ile hiçbir sıkıntı olmadan her türlü plugini yazabilecek arkadaşlar lazım. Bunların çok uğraş gerektiren ve zor işler olduğunu ve zaman istediğini biliyorum. Benim bolca zamanım var büyük bir proje olduğu için büyük miktarda ödeme yapmayada hazırım. Ekibi çok geniş tutmayı düşünmüyorum sadece 4-5 kişiyle sınırlandırıp verimli bir şekilde emin adımlarla Türkiye'nin en idaalı sunucusunu kurmayı planlıyorum. Bu tarz yazılımcılık ve kodlama işlerinde uzman olan ve ayırabilecek vakti olan arkadaşlar daha fazla detay için beni discord adresimden ekleyebilir (Deniz#3629). Geri kalan herkese iyi forumlar ve iyi oyunlar dilerim.