Kafamda bir isim olsaydı önerirdim.İsim önerir misin?
Oldu oloucak biz kuralım derken? Sadece isim önerisi söyle dedim?[DOUBLEPOST=1430656976,1430656934][/DOUBLEPOST]Kafamda bir isim olsaydı önerirdim.
Ki zaten, kendi sunucunun ismini kendin bulmalısın. Oldu olacak biz kuralım sunucuyu. Sunucunun her şeyi senin elinden olmalı ki "Benim sunucum" diyebilesin.
TRF Nedir kardeşim ve item adı + faction için saol.Şimdi, aslında factions açarak iyi para kazanırsında emin ol, sunucuna nerdeyse hiç adam gibi insan gelmez...
Neyse şunu yaparsan BELKİ iyi olur:;
Kısaltma olarak açarsak:TRF
Normal (bir item adı)+"Faction"
TRF yi bir yerden sakladım bende bilmiyorumOldu oloucak biz kuralım derken? Sadece isim önerisi söyle dedim?[DOUBLEPOST=1430656976,1430656934][/DOUBLEPOST]
TRF Nedir kardeşim ve item adı + faction için saol.
Mübalağa yaptım, anlamanı beklerdim.Oldu oloucak biz kuralım derken? Sadece isim önerisi söyle dedim?[DOUBLEPOST=1430656976,1430656934][/DOUBLEPOST]
TRF Nedir kardeşim ve item adı + faction için saol.
O kadar ciddi bir cümle kurdun ki, mübalağ olduğu belli değildiMübalağa yaptım, anlamanı beklerdim.
İsminin altında "Lapis Toplayıcı" yazıyor ondan bahsetmek istedimAnlamadım ?
özür dilerim moralım bozuktuİyi halt ediyorsun. Ne yüzsüz, terbiyesiz insanlar var şu dünyada..
Cok mu komik? Post kasmak icin yapmayin sunucu ismi onerisi yapmayi.server.nitrado.net![]()
Ingilizce olmasin demisim. Ayrica Bizim faction'umuzu göreceksiniz.FactionWorlds olabiir.
FactiKillers olabilir.
CommuniFight olabilir.
Olabilir yani, Poh da çıkabilir. Faction'dan beklenir .s