Yeni Açılacak OpSkyblock Batihost Serverimiz İçin Alımlar!

KafadanCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
BAŞVURU FORMU
Hangi yetkiyi istiyorsunuz?Neden?: Admin Çünki Plugin Build bilgilerime güveniyorum.
Daha önce başka bir serverde görev yaptınızmı?Hangi serverler?: Evet yaptım,NyksNW en yeni ismi GobsCraft PikaPvp MoreSky
Hangi yetkiyi istiyorsunuz?Neden?:Admin Çünkü En çok O Görevi Yaptım ve Bilgiliyim
Daha önce başka bir serverde görev yaptınızmı?Hangi serverler?:Yaptım AlfaCraft BuzCraft BüyükCraft Daha var böle
Komut bilginiz?:%100
Komut bilginiz?(burası rehberler içindir):
Plugin bilginiz:%85
Oyuncularımıza ilk geldiginde nasıl davranırsınız?:Saygılı Ve HoşGörülü
Kaç yaşındasınız?:17
Neden biz?:Size Güveniyorum Ve Batihost Güzel Bir Marka
Skype adresiniz?(Live şeklinde atarsanız işimizi daha kolaylaştırmış olursunuz: DC var olurmu olmazsa atabilirim dc de daha çok aktifimde
%100 Komut bilgisimi :D elbette bilemedigin komutlar vardır :=)

LavaMarkYT

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hangi yetkiyi istiyorsunuz?Neden?: Pluginer Veya Adminlik Cunku Cogu komut u Biliyorum Plugin Bilgimde Var dir
Daha önce başka bir serverde görev yaptınızmı?Hangi serverler?:[BATIHOST] JustNW AngelMC FutureNW
Komut bilginiz?: %95 (HERKEZIN BILMEDIGI KOMUT VARDIR)
Komut bilginiz?(burası rehberler içindir): ------
Plugin bilginiz: %95
Oyuncularımıza ilk geldiginde nasıl davranırsınız?: Onlari Selamlarin Ve Sunucu İle İlgili Bili Veririm
Kaç yaşındasınız?: 16
Neden biz?: Cogu Sunucudada Oldugu İcin Sizleri Beyendim Ve Gelismenizi İstiyorum
Skype adresiniz?(Live şeklinde atarsanız işimizi daha kolaylaştırmışolursunuz: Proles (Sole Bir Sey <<Proles>>)

YETKILILERIN DIKKATINE !

ProEfe12

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hangi yetkiyi istiyorsunuz?Neden?:Moderator Olmak İstiyorum çünkü moderatorun baştan sona bütün sorumluluklarını biliyorum
Daha önce başka bir serverde görev yaptınızmı?Hangi serverler?: yaptım FearNW CrasedTR DostOyuncu
Komut bilginiz?:%97
Plugin bilginiz:%100
Oyuncularımıza ilk geldiginde nasıl davranırsınız?:oyunculara saygılı davranırım serveri tanıtırım ve çok sabırlı olurum
Neden biz?:skyblock serverlerinden hoşlanırım ve sizide uygun gördüm sizle daha büyük yerlere geleceğime inanıyorum
Skype adresiniz?(Live şeklinde atarsanız işimizi daha kolaylaştırmış olursunuz.:[email protected]

Hangi yetkiyi istiyorsunuz?Neden?:Moderator Olmak İstiyorum çünkü moderatorun baştan sona bütün sorumluluklarını biliyorum
Daha önce başka bir serverde görev yaptınızmı?Hangi serverler?: yaptım FearNW CrasedTR DostOyuncu
Komut bilginiz?:%97
Plugin bilginiz:%100
Oyuncularımıza ilk geldiginde nasıl davranırsınız?:oyunculara saygılı davranırım serveri tanıtırım ve çok sabırlı olurum
Neden biz?:skyblock serverlerinden hoşlanırım ve sizide uygun gördüm sizle daha büyük yerlere geleceğime inanıyorum
Skype adresiniz?(Live şeklinde atarsanız işimizi daha kolaylaştırmış olursunuz.:[email protected]

DabPiedra

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hangi yetkiyi istiyorsunuz?Neden?: Pluginer Veya Adminlik Cunku Cogu komut u Biliyorum Plugin Bilgimde Var dir
Daha önce başka bir serverde görev yaptınızmı?Hangi serverler?:[BATIHOST] JustNW AngelMC FutureNW
Komut bilginiz?: %95 (HERKEZIN BILMEDIGI KOMUT VARDIR)
Komut bilginiz?(burası rehberler içindir): ------
Plugin bilginiz: %95
Oyuncularımıza ilk geldiginde nasıl davranırsınız?: Onlari Selamlarin Ve Sunucu İle İlgili Bili Veririm
Kaç yaşındasınız?: 16
Neden biz?: Cogu Sunucudada Oldugu İcin Sizleri Beyendim Ve Gelismenizi İstiyorum
Skype adresiniz?(Live şeklinde atarsanız işimizi daha kolaylaştırmışolursunuz: Proles (Sole Bir Sey <<Proles>>)

YETKILILERIN DIKKATINE !
Beyenmek?
:D ?

Yildirayy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hangi yetkiyi istiyorsunuz?Neden?: Bana bYetki Farketmez Ama mod fılan ıyı olur çünki benm her turlu bilgim var
Daha önce başka bir serverde görev yaptınızmı?Hangi serverler?:benim kendı serverım vardı 2015de populer bı swydı RoninCraft
Komut bilginiz?:%90 filan ama öğrenebılırım rahat bi şekilde
Plugin bilginiz: pluginler hakında çok fazla bilgim var kendı swmdekı pluginlerin yarısını ben kendım yazmıştım
Oyuncularımıza ilk geldiginde nasıl davranırsınız?:öncelıkle hoşgeldiniz derim ve sohbet ederım onlarla yardıma ihtiyacı olana yardım ederım
Kaç yaşındasınız?:15
Neden biz?:bu yüzden siz çünki siz sizsiniz :)
Skypem : yildiraydikbas