Yeni açılan paralı sunucumuza ciddi ve etkili bir kadro aranıyor!

EmirhanPlayerTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Konuya hoşgeldin. Yeni açılan sunucumuza işini iyi bilen ve ekibe uyum sağlayabilen üyeler aranıyor. Sunucu paralıdır ve sadece işinin en iyileri alınacaktır. Alınan her üye ile ayrı olarak görüşülecektir. İletişim sadece Discord üzerinden geçerlidir. Alınacak pozisyonlar şu şekildedir:

(1) Asistan: Yöneticiden sonra yetkili kişi. Admin yerine geçer, sunucudaki üyeleri denetler ve genel düzeni sağlar.

(1) Yardımcı: Sunucudaki düzeni, yetkileri kontrol eder ve oyuncular ile ilgilenir.

(1) Pluginer: (En önemli alım) İşini en iyi şekilde yapan bir pluginer gereklidir. Faction pluginlerinden anlayan , tecrübeleri olan kesinlikle alınacaktır.
(Bunlar test edilecektir)

(5) Builder: Builder olabilmek için yapılarınızın yaratıcı ve kendine özgü olması gerekmektedir. Bu gereklilikleri karşılayanlar alınacaktır.

(1) Reklamcı: Reklamcı olmak için (en azından server yapımına başlandığında) günde en az +10 oyuncu toplayabilmesi gerekmektedir. Reklamcılar için sunucuda özel kitler bulunacaktır.

Alımlar bu kadardır. Bu gereklilikleri karşılayanlar alınacaktır. Yetkililerin her gün minimum online süre saatlerini belirtmeleri gerekmektedir. İletişim sadece Discord üzerinden gerçekleşecektir. Katılmak isteyenlerin 15+ olmaları gerekmektedir. Eğer bu gereklilikleri ve yukarıdakileri karşılıyorsanız, katılmak için aşağıdaki formları doldurabilirsiniz.

Asistan Formu

İsim:
Referanslar:
Neden bizi tercih etmektesiniz?:
Neden sizi ekibimize almalıyız?:
Discord adresiniz:
Ekleyecekleriniz:

Yardımcı Formu

İsim:
Referanslar:
Discord adresiniz:
Ekleyecekleriniz:

Pluginer Formu:

İsim:
Tecrübeler(Daha önce pluginer olduğunuz sunucular):
Referanslar:
Discord adresiniz:
Ekleyecekleriniz:

Builder Formu:

İsim:
Referanslar:
Yapılarınızın resimleri:
Discord adresiniz:
Ekleyecekleriniz:

Reklamcı Formu

İsim:
Referanslar:
Discord adresiniz:
Ekleyecekleriniz:

Forumlar bu kadardır. Yanıtlarınız en kısa süre içerisinde cevaplanacaktır.

SUNUCU ÖZELLİKLERİ:

16GB Ram İntel E5620 4 Core

4000Mhz İşlemci

500GB SSD Disk 1Gbit Download/Upload Ağ Hızı

Sunucu oyuncu limiti 150 dir.

Efe_Bey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
yaş 19 asistan olurum dc var mic var her sey var sw ip veririmisin

ByWoLVes

Sallama Yorulursun
En iyi cevaplar
0
İsim: Azade Hilal Erbek
Tecrübeler: Nasıl anlatacağım bilmiyorum. Sunucuya gelince test edebilirmisiniz?
Referanslar: 7 Rabisu Sunucu 4 Batihost Sunucu
Neden bizi tercih etmektesiniz?: Sunucunuzun güzel olduğu ve gerçekten başarılı olacağını düşündüğüm için tercih etmekteyim.
Neden sizi ekibimize almalıyız?: Sunucunuza yardım edebilirim.
Discord adresiniz: Azade Hilal#2793
Ekleyecekleriniz:
-

RocalGamer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim: Furkan
Tecrübeler: 2015-Ten beri Mc ile ugraşıyorum 2015 aralıkta server actım kappatım :) pluginer Yonetici iki alandada tecruben var.
Referanslar: 5 Nitrado Sunucu...
Neden bizi tercih etmektesiniz?: Sunucunuzun Guzel olacagına inanıyorum. İnşallah Beraber İyi yerlere Geliriz..
Neden sizi ekibimize almalıyız?:Tecrubeliyim Oyuncularla ilgim İyidir Kod Vs takılmam oyle her konuya koda Cozulcek şeyler bunlar :)
Discord adresiniz: djxepotan#0905
Ekleyecekleriniz:---

SurvivingKingdom

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsim: Azade Hilal Erbek
Tecrübeler: Nasıl anlatacağım bilmiyorum. Sunucuya gelince test edebilirmisiniz?
Referanslar: 7 Rabisu Sunucu 4 Batihost Sunucu
Neden bizi tercih etmektesiniz?: Sunucunuzun güzel olduğu ve gerçekten başarılı olacağını düşündüğüm için tercih etmekteyim.
Neden sizi ekibimize almalıyız?: Sunucunuza yardım edebilirim.
Discord adresiniz: Azade Hilal#2793
Ekleyecekleriniz:
-
İsim: Furkan
Tecrübeler: 2015-Ten beri Mc ile ugraşıyorum 2015 aralıkta server actım kappatım :) pluginer Yonetici iki alandada tecruben var.
Referanslar: 5 Nitrado Sunucu...
Neden bizi tercih etmektesiniz?: Sunucunuzun Guzel olacagına inanıyorum. İnşallah Beraber İyi yerlere Geliriz..
Neden sizi ekibimize almalıyız?:Tecrubeliyim Oyuncularla ilgim İyidir Kod Vs takılmam oyle her konuya koda Cozulcek şeyler bunlar :)
Discord adresiniz: djxepotan#0905
Ekleyecekleriniz:---
Katılım kodu : SsrBggr

ClinderCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim:Eren
Tecrübeler:11 Yaşında Sw Açtım ve 3 Yıl Sürdürdüm ve 6 Sunucuda Admin Oldum.
Referanslar:13 Batihost Sunucu
Neden bizi tercih etmektesiniz: Sunucunuzu güzel yerlere ulaştırabilirim. Ve İnşallah iyi yerlerde oluruz.
Neden sizi ekibimize almalıyız?: Tecrübeliyim her oyuncu ile ilgilenirim Java Script ve Plugin hatalarını düzeltmekte iyiyim.
Discord Adresiniz: Lach Turkey [EREN]14#7441
Ekleyecekleriniz: Şu an pek düşüncem yok.

SurvivingKingdom

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsim:Eren
Tecrübeler:11 Yaşında Sw Açtım ve 3 Yıl Sürdürdüm ve 6 Sunucuda Admin Oldum.
Referanslar:13 Batihost Sunucu
Neden bizi tercih etmektesiniz: Sunucunuzu güzel yerlere ulaştırabilirim. Ve İnşallah iyi yerlerde oluruz.
Neden sizi ekibimize almalıyız?: Tecrübeliyim her oyuncu ile ilgilenirim Java Script ve Plugin hatalarını düzeltmekte iyiyim.
Discord Adresiniz: Lach Turkey [EREN]14#7441
Ekleyecekleriniz: Şu an pek düşüncem yok.
Katılım kodu : SsrBggr

wolfsall78

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Asistan Formu

İsim: Doğukan
Tecrübeler: Oyuncuları dikkatle dinlerim önerilerini kurucuya iletebilirim. oyuncularla iyi anlaşırım ve nazik konuşurum
Referanslar: 3 batihost 2 rabisu
Neden bizi tercih etmektesiniz?: bu serverde hem katkım olmasını hemde bir parça yerim olması için
Neden sizi ekibimize almalıyız?: Bu sw ye iyi katkılarımın olabileceğini düşünüyorum ayrıca her türlü oyuncuyla anlaşabilirim tüm yetkililerin görevini biliyorum eğer bir hata olursa yetkiliyi uyarabilirim ayrıca günlük en az 4 saat oyunda olabilirim
Discord adresiniz: Doğukanlord#7771
Ekleyecekleriniz: bu serverde bir yerim olursa sevinirim

Deniz5676

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsim: Deniz,Aygün.
Tecrübeler:11 Yaşında Rabisudan Sunucu Aldım,1 Ay Sonra Kapandı. Yaklaşık 5 Kere Nitradodan sunucu açtım. 2 kere batihost sunucu. minecraftla 2013'den beri ilgim var.
Referanslar: 2 Rabisu,5 Nitrado 2 Batihost sunucu referansım.
Neden bizi tercih etmektesiniz?: Sizi Gördüm. Sizi Geliştireceğim için sizsiniz!
Neden sizi ekibimize almalıyız?: Sunucunuzu Daha İyi Yerlere,Konuma Getirebilmeyi deneyeceğim İçin.
Discord adresiniz: RichardBey#7810
Ekleyecekleriniz: Konuya Ekleyeceğim bir şey yok.

SurvivingKingdom

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsim: Deniz,Aygün.
Tecrübeler:11 Yaşında Rabisudan Sunucu Aldım,1 Ay Sonra Kapandı. Yaklaşık 5 Kere Nitradodan sunucu açtım. 2 kere batihost sunucu. minecraftla 2013'den beri ilgim var.
Referanslar: 2 Rabisu,5 Nitrado 2 Batihost sunucu referansım.
Neden bizi tercih etmektesiniz?: Sizi Gördüm. Sizi Geliştireceğim için sizsiniz!
Neden sizi ekibimize almalıyız?: Sunucunuzu Daha İyi Yerlere,Konuma Getirebilmeyi deneyeceğim İçin.
Discord adresiniz: RichardBey#7810
Ekleyecekleriniz: Konuya Ekleyeceğim bir şey yok.
Dsicord özelden eklendiniz.Ekleyen kişi yönlendirir