Yeni Açıldık !->LifeTR 1.7.X / 1.8.X Vip Siz Survival Keyfi ! Kapanma Riski Yok . KALİTE LİFETR DE !

ahmet_Safa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
cevap yazmak istemiyorum hayırlı olsun küçüklerin ve hacklerin ilgisini çekecektir serverın

ahmet_Safa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sadece küçük yazmadım oraya.Demek ki ''22 yaşındakiler'' kolayı seviyor.

SonSancak

Marangoz
En iyi cevaplar
0
22 Yaşında dediğim adamlar ws bile atmıyorlar nasıl hack olsunlar ? Söylermisin bi[DOUBLEPOST=1428850208,1428843211][/DOUBLEPOST]Güncel.[DOUBLEPOST=1428939690][/DOUBLEPOST]Güncel.[DOUBLEPOST=1429011279][/DOUBLEPOST]Güncel.

SonSancak

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederiz Bu sizin güzelliğiniz :)[DOUBLEPOST=1429211444,1429113068][/DOUBLEPOST]Güncel.[DOUBLEPOST=1429300775][/DOUBLEPOST]Güncel.[DOUBLEPOST=1429374250][/DOUBLEPOST]Etkinlik başlıyor..[DOUBLEPOST=1429564221][/DOUBLEPOST]Güncel.[DOUBLEPOST=1429779030][/DOUBLEPOST]Güncel.

SonSancak

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kralını sen yap :/ paralar serverin gelişimi harcanıyordur bence
arkadaş ne bilsin heves etmiş açmış
Aynen Haklısın Serverin Gelişimi Önceliğimiz.Serveri hevesimden değil oyuncuları sevdiğimden dolayı açtım survival oynayanları izlemek çok güzel oluyor ve etkinlikler yapmak :) Kuruculuk yapmayı seviyorum oyunculara aşırı ilgi gösteriyorum girip sorabilirsinizde :) Serverde ben bi kurucu değil bir abi gibiyim çünki herkeze iyi saygılı ve sevgili davranırım bu sebeplede sevenim çok onlinem çok olur bazı şahıslarda bunu kıskanıp konumu kirletmek için mesaj atarlar bilmem anlatabildimmi :)

BlueLight

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen Haklısın Serverin Gelişimi Önceliğimiz.Serveri hevesimden değil oyuncuları sevdiğimden dolayı açtım survival oynayanları izlemek çok güzel oluyor ve etkinlikler yapmak :) Kuruculuk yapmayı seviyorum oyunculara aşırı ilgi gösteriyorum girip sorabilirsinizde :) Serverde ben bi kurucu değil bir abi gibiyim çünki herkeze iyi saygılı ve sevgili davranırım bu sebeplede sevenim çok onlinem çok olur bazı şahıslarda bunu kıskanıp konumu kirletmek için mesaj atarlar bilmem anlatabildimmi :)
zaten benim cevap verdiğim üye nedense her gördüğüm konuyu kirletiyor

BlueLight

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
:) Normaldir başka server sahiplerinin görevi bu diyelim :) Üye çalmak için elinden geleni yapanlar var...
bence beaşka server sahiplerinin daha çok birbirlerinin drumunu bildiği için bence yardım etmelerinin gerektiğini düşünüyorum bende server sahibiyim ama hiç böle serverleri kötülemem :)

SonSancak

Marangoz
En iyi cevaplar
0
bence beaşka server sahiplerinin daha çok birbirlerinin drumunu bildiği için bence yardım etmelerinin gerektiğini düşünüyorum bende server sahibiyim ama hiç böle serverleri kötülemem :)
Aynen :) Bende hayatımda hiçbir serveri kötülemedim :) Ama sunucular arası rekabet illa ki vardır :)