Yeni acılmamış serverlar

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yeni acılmayan serverlara neden '%10 TAMAMDIR SENEYE BİTECEKTİR' gibi yazılar yazıp heveslendiriyorlar bunu hiç anlamıyorum anlatacak olursada sevinirim

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
katılıyorum saçma benimde projem var ama ben konu açmıyorum çünkü mmorpg :( 1 aya açma kuralı var :D ki benimki 2. yaza biticek

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Sunucu tanıtım konusundan 1 hafta sonra sunucu açılmazsa bu konu hatalı sayılır ve kurallara uymamaktadır.

Red_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
*Yorumu yanlış konuya yazdığım için kaldırdım .-.*

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Aynen ya çıktıktan sonra yazsaanız olmuomu 1 yıl sonra çıkıcak diye insanı heveslendiriyolar :(
bide bi sunucu vardı çok bekliodum yaza açılcak diodu açılmadı.

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunun sebebi konunun önceden açilmasinin asil sebebi sunucu açildigindan 40dan fazla oyuncuya sahip olmak içindir. Zaten 5-10 oyuncu ile başlarsaniz asla dolmaz ve sunucunuz kapanişa dogru gider. Bazilari gerçekten kaliteli bir sunucu için bazilari ise milleti kandirmak için böyle yapar

LanetokulTR

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
ne diyim biz ilk acildigimizda kurucu gircek diye playerli kicklerdik simdi gayet iyi bir sunucuyuz kucukten balayip buyuge dogru gitmek ilerlemnin yoludur bence

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
s
ne diyim biz ilk acildigimizda kurucu gircek diye playerli kicklerdik simdi gayet iyi bir sunucuyuz kucukten balayip buyuge dogru gitmek ilerlemnin yoludur bence
izin sv iyi bayada calıştım ama bi süre sonra yapcak birşeyim kalmadı biraz eğlence amaçlı birşeyler ekleseniz ? ve serverde bazı laglar var mesela kapıyı acamıyor yada kapatamıyorum onları düzeltirseniz sevinirim

LanetokulTR

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
mrking bey minigames gelmicek degisik bi sunucu anlayimiz var lag da senden kaynakli olabilir yada sen oynarken 1 plugin varmis cpu yiyiodu kaldirdik

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Şahsen ben bunu yapan biriyim. DayZCraftı açmadan 1-2 ay önce Açtım konusunu çok ilgi gördü her yeniliğinde Alpha atladık ve sunucuda oyuncu kıtlığı oldu 10 kişi oluyordu.Sonra sunucuyu kapattım 10 gün kapalı kaldı Bana skypeden yalvarıyorlardı resmen tekrar aç diye şimdi tekrar açtım sunucu dolmuyor en fazla 23-25 kişi oluyoruz. DOLDURMUYOR BU YÖNTEM KÖTÜ!

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Şahsen ben bunu yapan biriyim. DayZCraftı açmadan 1-2 ay önce Açtım konusunu çok ilgi gördü her yeniliğinde Alpha atladık ve sunucuda oyuncu kıtlığı oldu 10 kişi oluyordu.Sonra sunucuyu kapattım 10 gün kapalı kaldı Bana skypeden yalvarıyorlardı resmen tekrar aç diye şimdi tekrar açtım sunucu dolmuyor en fazla 23-25 kişi oluyoruz. DOLDURMUYOR BU YÖNTEM KÖTÜ!
İlgi çekmenin en kolay yolu minecraft gift code cekilişidir eğer paranız varsa cekiliş yapbilirsiniz ilgiyi yükseltir bu yada daha başka şeyler ekleyevilirsiniz[DOUBLEPOST=1409245125,1409245075][/DOUBLEPOST]
mrking bey minigames gelmicek degisik bi sunucu anlayimiz var lag da senden kaynakli olabilir yada sen oynarken 1 plugin varmis cpu yiyiodu kaldirdik
Ben minigames demedim sadece parkur yapsanız bile yeter yada farklı birşeyler bitane koşu parkuru koyun o bile ilgi görür