izin sv iyi bayada calıştım ama bi süre sonra yapcak birşeyim kalmadı biraz eğlence amaçlı birşeyler ekleseniz ? ve serverde bazı laglar var mesela kapıyı acamıyor yada kapatamıyorum onları düzeltirseniz sevinirimne diyim biz ilk acildigimizda kurucu gircek diye playerli kicklerdik simdi gayet iyi bir sunucuyuz kucukten balayip buyuge dogru gitmek ilerlemnin yoludur bence
İlgi çekmenin en kolay yolu minecraft gift code cekilişidir eğer paranız varsa cekiliş yapbilirsiniz ilgiyi yükseltir bu yada daha başka şeyler ekleyevilirsiniz[DOUBLEPOST=1409245125,1409245075][/DOUBLEPOST]Şahsen ben bunu yapan biriyim. DayZCraftı açmadan 1-2 ay önce Açtım konusunu çok ilgi gördü her yeniliğinde Alpha atladık ve sunucuda oyuncu kıtlığı oldu 10 kişi oluyordu.Sonra sunucuyu kapattım 10 gün kapalı kaldı Bana skypeden yalvarıyorlardı resmen tekrar aç diye şimdi tekrar açtım sunucu dolmuyor en fazla 23-25 kişi oluyoruz. DOLDURMUYOR BU YÖNTEM KÖTÜ!
Ben minigames demedim sadece parkur yapsanız bile yeter yada farklı birşeyler bitane koşu parkuru koyun o bile ilgi görürmrking bey minigames gelmicek degisik bi sunucu anlayimiz var lag da senden kaynakli olabilir yada sen oynarken 1 plugin varmis cpu yiyiodu kaldirdik