Yeni Açtığım Youtube Kanalım

molemoler

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar foruma yeni geldim . Ben yiğit yaşım 17 ve amatörce video çekiyorum maksat eğlenmek :D . Aşağıya ilk çektiğim minecraft videosunu koyuyorum . Fena şekilde trollemişim :D . Umarım beğenirsiniz . Kanalıma abone olabilirsiniz .Sağlıcakla kalın .

Sesim neden kötü çözemedim :D çözünürlükte çekerken 1080 di dönüştürünce 480 e düşmüş :(

DrzL

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1080i boşver onu uploadlamak asırlar sürer benden tavsiye frapsla çek ondan sonra ultra video converter diye bir uygulama var onu indir ( internette rehberleri var ben ayarları atardımda evimde değilim ) ordaki ayarları yaptıktan sonra camtasiada editleyip ordanda convert at 30dklık fraps videosu 30 fps de kaç gb olur herkes bilir 800mb a düştü

molemoler

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
1080i boşver onu uploadlamak asırlar sürer benden tavsiye frapsla çek ondan sonra ultra video converter diye bir uygulama var onu indir ( internette rehberleri var ben ayarları atardımda evimde değilim ) ordaki ayarları yaptıktan sonra camtasiada editleyip ordanda convert at 30dklık fraps videosu 30 fps de kaç gb olur herkes bilir 800mb a düştü
Haklısın dostum . İşte amatoruz yeni başladık yavaş yavaş zamanla :D

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Köylü ne yapıyordu ne?! Ahhahaha :D. Güzel video olmuş fakat biraz daha argo ve küfürü azaltırsanız daha iyi olabilir :).