- En iyi cevaplar
- 19
Merhaba arkadaşlar.
Son günlerde sahte serverler felan ortaya çıkmaya başladı dolandırıcılıklarda bunla beraber çıktı.
Konularda hep söylüyorum inanmayın diye ama adam gelmiş olley yetkili olacam diye direk başvuru yapmış alınmış oh
Sakın ama Sakın Serv.nu olan minecraft server ip adreslerine inanmayınız.
Ufacık bir konu bu ama son zamanlarda büyümeye başladı bende başkası açar diye bekledim açan olmadı ben açtım
Neden bu konuyu açtım ? Bunla ilgili 2 Kısa Açıklama Var:
1-Yukarda belirttiğim gibi son zamanlarda yayıldı resmen.İnanmayın diyoruz inanıyorlar
2-Facebookta gezinirken bi arkadaş söylemişti serv.nu olan serverlerin sahte olduğu hakkında hiçbir bilgisi yoktu
Tabi bilgisiz olması onu Yaktı.
Adam serverinde 30 TL ye adminlik satıyormuş.Sürekli büyük bir server olcağını söylüyormuş benim arkadaş ise inanmış
ekibe girmek istemiş 30 TL yi kurucuya atmış hoopp Yandı bitti kül oldu
Kurucudanda birdaha haber gelmemiş
Dediğim gibi arkadaşlar eğer para vercekseniz bi servere bazı önemlerden biri olan ip adreslerine bakmanızı öneririm
Örneğin: nitrado.net,batihost.com falan filan
Konuyu Okuduğunuz İçin Teşekkürler.
Sayın Forum Yetkililer bu konuda destek çıkarlarsa güzel olur.
Önemli Not:
Arkadaşlar serv.nu ile server açıp isdediğinizi yapabilirsiniz size yasak demiyorum
Sadece isdediğim 1 şey var:
Konuya "Bu server server.prodan açıldı ve Bedava "olduğunu belirtmek.
Son günlerde sahte serverler felan ortaya çıkmaya başladı dolandırıcılıklarda bunla beraber çıktı.
Konularda hep söylüyorum inanmayın diye ama adam gelmiş olley yetkili olacam diye direk başvuru yapmış alınmış oh
Sakın ama Sakın Serv.nu olan minecraft server ip adreslerine inanmayınız.
Ufacık bir konu bu ama son zamanlarda büyümeye başladı bende başkası açar diye bekledim açan olmadı ben açtım
Neden bu konuyu açtım ? Bunla ilgili 2 Kısa Açıklama Var:
1-Yukarda belirttiğim gibi son zamanlarda yayıldı resmen.İnanmayın diyoruz inanıyorlar
2-Facebookta gezinirken bi arkadaş söylemişti serv.nu olan serverlerin sahte olduğu hakkında hiçbir bilgisi yoktu
Tabi bilgisiz olması onu Yaktı.
Adam serverinde 30 TL ye adminlik satıyormuş.Sürekli büyük bir server olcağını söylüyormuş benim arkadaş ise inanmış
ekibe girmek istemiş 30 TL yi kurucuya atmış hoopp Yandı bitti kül oldu
Kurucudanda birdaha haber gelmemiş
Dediğim gibi arkadaşlar eğer para vercekseniz bi servere bazı önemlerden biri olan ip adreslerine bakmanızı öneririm
Örneğin: nitrado.net,batihost.com falan filan
Konuyu Okuduğunuz İçin Teşekkürler.
Sayın Forum Yetkililer bu konuda destek çıkarlarsa güzel olur.
Önemli Not:
Arkadaşlar serv.nu ile server açıp isdediğinizi yapabilirsiniz size yasak demiyorum
Sadece isdediğim 1 şey var:
Konuya "Bu server server.prodan açıldı ve Bedava "olduğunu belirtmek.