Yeni Araba Modeli Jeep Minecraft C4D

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Uzun uzun konuşmayacağım.
Animasyona değil arabaya önem vermenizi rica edeceğim :/
Çünkü render ve frameleri doğru düzgün ayarlamadım 10 dk felan sürdü renderla

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İkinci arabaya yakından çekilen daha hoş duruyor.

Jip bayağı hoş olmuş bence, tekerler hariç.

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Jant Olsaydı Hoş Olurdu Ve Yarış Pisti Gibi Bir Yerde Olsaydı Güzel Olurdu

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
O rampayı yapmasaydın :/ Vede arabanın radyatörü yok, önü çok boş kalmış.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Radyatörü geçen akşam yaptım ekledim ama kaydetmedim bugün de direksiyonu eklediydim ama yine kaydetmedm :( elim hep hayıra gidiyor :/

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
GPU (OpenGL) render mı CPU render mı 10dk sürdü? Eğer GPU render 10dk sürdüyse çok zor bi render demektir helal olsun ama CPU'ysa normal yani. Yine de bizim arkadaş blender'da template introyu CPU ile 5 saatte renderladı :p
Ama harbiden çok güzel olmuş. Kahretsin ben yine beğendim :alkış::alkış::alkış::alkış::alkış::alkış::alkış::alkış::alkış::alkış::alkış::alkış::alkış::alkış::alkış::alkış::alkış::alkış::alkış::alkış::alkış:

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
helal eren ama artık büyük bir deneme yapsan*? yetenek var..
sana geçenlerde attığım avrupa vs türkiye animasyonundan yola çıkarak birşeyler denesen?
senaryo istiyorsan 4-5 sayfa detaylı anlatımla atarım:D bir teşekkür yazısı koyaarsın video sonuna (senaryo:pyme:p)

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
helal eren ama artık büyük bir deneme yapsan*? yetenek var..
sana geçenlerde attığım avrupa vs türkiye animasyonundan yola çıkarak birşeyler denesen?
senaryo istiyorsan 4-5 sayfa detaylı anlatımla atarım:D bir teşekkür yazısı koyaarsın video sonuna (senaryo:pyme:p)
Üşenmesem yapılamayacak bir şey değil ama kanal daha 1050 görüntülenmeli fazla tutmayacağını bildiğimden kısa animasyonlara biraz daha devam etmeyi düşünüyorum onca uğraş sonrası 104 görüntülenme ve animasyon güzelse koyar yani[DOUBLEPOST=1440409795,1440409780][/DOUBLEPOST]Ama vine videoları çekebilirim mc için