Yeni baş belanız: Ben :D

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar forumunuza yeni bir baş belası giriş yapmış bulunmakta :D Şimdi ben size kendimi bir tanıtayım da

Neden baş belasıyım?
Bir forum için yeteri kadar sıkıcı olabilirim. Bu yüzden kendinizi hazır tutun diye böyle söyledim :D

MegaCrafter ismi nereden geliyor?
Genelde minecraft içinde çok fazla crafting yapıyorum. (İnanamazsınız. Oyuna ilk başladığım survival dünyam hala duruyor.)

Hobilerim nedir?
Minecraft içinde Survival oynamaya bayılırım. Binlerce survival dünyam var. Hatta sırf bunun için minecraftmaps sitesinden survival maps kısmını takip ediyorum. En son Darkshard Islands oynadım. Şimdi ise biraz modluya sardım ama bilmiyorum henüz devam eder miyim diye.
İkinci olarak ise bilgisayar dışında hobilerim var. Spor yapmak gibi. Sıradan hobiler zaten. Çoğu kişinin sahip olduğu hobiler

Foruma neden katıldım?
Hepimizin olduğu gibi benim de sorunlarım oluyor. Ve internette boş boş dolanarak aramak yerine tek tuş sonunda oluşan konu ile aramak daha kolay. En azından cevabı güvenilir bir cevap. Her halde anlatamadım. Bir sorunum olduğunda internette bir sürü site dolanacağıma buraya konu açarak cevap alabilirim. Daha doğru oldu bu.

Gerçek adımı vermem gerekmiyor diye düşünüyorum. Bu arada foruma biraz baktım ve genelde çoğu kişi kodlama ile uğraşıyor. Ben henüz kodlama işine hiç girişmedim. E yapmayı da planlıyor değilim.

Şimdiden aşağıya yazılacak milyonlarca "HG GENÇ DEHSHETSHİN" veya "Hoş geldin ilk ifşa benden" gibi mesajlara HB diyorum :D

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin, Hoşgeldin Kardeşim, Hoşgeldin.
*"Gene mi Bir Başbelası? Herkesten Kurtulduk Derken Bide Bu Çıktı :(" Diyerek Forumu Terkeder*

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
HQ QHENÇ DHESHETSHİN YHAQHIYOSHUN ADAMIN DHİBİSİN.

Btw m8, bu forumun ecchicilerindenim. İsmim Gürkan burcum İkizler. Hobilerim anime izlemek, qame oynamak, anime izlemek, anime izlemek. Fobilerim bamya, bamya, bamya. Hayatta üç şeyden nefret ederim. Bayma, bamya, bamya.
Anti-ayrımcı bir insanım herhangi bir şekilde din, dil, ırk ayrımına karşıyım. İnancım Hristiyanlık Kur'an okudum İncil okuyorum.

*kafası dağınık olduğundan kendisini pek iyi tanıtamadı yavaşça tanırsın sen beni dont wurry.*

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
HQ QHENÇ DHESHETSHİN YHAQHIYOSHUN ADAMIN DHİBİSİN.

Btw m8, bu forumun ecchicilerindenim. İsmim Gürkan burcum İkizler. Hobilerim anime izlemek, qame oynamak, anime izlemek, anime izlemek. Fobilerim bamya, bamya, bamya. Hayatta üç şeyden nefret ederim. Bayma, bamya, bamya.
Anti-ayrımcı bir insanım herhangi bir şekilde din, dil, ırk ayrımına karşıyım. İnancım Hristiyanlık Kur'an okudum İncil okuyorum.

*kafası dağınık olduğundan kendisini pek iyi tanıtamadı yavaşça tanırsın sen beni dont wurry.*
Dediklerinden tek bir şey anladım. Bamyadan nefret ediyorsun :D

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoş gelemedin*
Bunun gibi bir tanışma konusunu ilk kez görüyorum.
Sana bir öneri bu forumda ecchicilerden ve hentaücülerden uzak dur adamı fena bozaiy :)

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Hg genc bas belasi degilsin bence

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hello. Bana çok benziyorsun. Sadece ben Barça'lıyım. Tek farkımız bu galiba. Baş belalığı konusuna katılmıyorum, ben bu forumun görmüş olduğu en beter baş belasıyım diyebilirim. Barcelona fanatikliğim sayesinde bu unvanı kazandım.