MegaCrafter
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar forumunuza yeni bir baş belası giriş yapmış bulunmakta
Şimdi ben size kendimi bir tanıtayım da

İkinci olarak ise bilgisayar dışında hobilerim var. Spor yapmak gibi. Sıradan hobiler zaten. Çoğu kişinin sahip olduğu hobiler
Gerçek adımı vermem gerekmiyor diye düşünüyorum. Bu arada foruma biraz baktım ve genelde çoğu kişi kodlama ile uğraşıyor. Ben henüz kodlama işine hiç girişmedim. E yapmayı da planlıyor değilim.
Şimdiden aşağıya yazılacak milyonlarca "HG GENÇ DEHSHETSHİN" veya "Hoş geldin ilk ifşa benden" gibi mesajlara HB diyorum
Neden baş belasıyım?
Bir forum için yeteri kadar sıkıcı olabilirim. Bu yüzden kendinizi hazır tutun diye böyle söyledim MegaCrafter ismi nereden geliyor?
Genelde minecraft içinde çok fazla crafting yapıyorum. (İnanamazsınız. Oyuna ilk başladığım survival dünyam hala duruyor.)Hobilerim nedir?
Minecraft içinde Survival oynamaya bayılırım. Binlerce survival dünyam var. Hatta sırf bunun için minecraftmaps sitesinden survival maps kısmını takip ediyorum. En son Darkshard Islands oynadım. Şimdi ise biraz modluya sardım ama bilmiyorum henüz devam eder miyim diye.İkinci olarak ise bilgisayar dışında hobilerim var. Spor yapmak gibi. Sıradan hobiler zaten. Çoğu kişinin sahip olduğu hobiler
Foruma neden katıldım?
Hepimizin olduğu gibi benim de sorunlarım oluyor. Ve internette boş boş dolanarak aramak yerine tek tuş sonunda oluşan konu ile aramak daha kolay. En azından cevabı güvenilir bir cevap. Her halde anlatamadım. Bir sorunum olduğunda internette bir sürü site dolanacağıma buraya konu açarak cevap alabilirim. Daha doğru oldu bu.Gerçek adımı vermem gerekmiyor diye düşünüyorum. Bu arada foruma biraz baktım ve genelde çoğu kişi kodlama ile uğraşıyor. Ben henüz kodlama işine hiç girişmedim. E yapmayı da planlıyor değilim.
Şimdiden aşağıya yazılacak milyonlarca "HG GENÇ DEHSHETSHİN" veya "Hoş geldin ilk ifşa benden" gibi mesajlara HB diyorum