Yeni başladım

keikosh

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba. Minecraftı daha bugün indirdim ve birkaç sorum var.
Öncelikle sizin oyundan zevk almak için tavsiyeleriniz neler? Şunu indir bunu kur gibi.
Bazı videolarda bloklar orijinalinden farklı oluyor. Nasıl yapabilirim?
Yine videolarda resimlerde görüyorum çok büyük şehirler kaleler vb yapıyorlar. Tek tek bloklarla yapmak çok uzun sürer. Gerçekten uğraşıyorlarmı yoksa başka Bi program la fln mi yapıyorlar?

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Blokların Farklılıkları - TexturePack

Oyundan Zevk Almak İstersen - Faction Sunuculara Hiç bulaşma ve survival Oyna.

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Büyük yapılar profosyonel gruplar tarafından yapılır,dediğin gibi tek tek blok koymanın mantıksız olduğu yerlerde yardımcı programlar kullanıyoruz fakat sen programa ev yap diyince ortaya ev çıkmıyor,tamamen mimarın hayal güüne ve yeteneğine bağlı(duvar örmek yerine komutla duvar getirebilir,ama süslemesini kendi yapar gibi)

keikosh

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Büyük yapılar profosyonel gruplar tarafından yapılır,dediğin gibi tek tek blok koymanın mantıksız olduğu yerlerde yardımcı programlar kullanıyoruz fakat sen programa ev yap diyince ortaya ev çıkmıyor,tamamen mimarın hayal güüne ve yeteneğine bağlı(duvar örmek yerine komutla duvar getirebilir,ama süslemesini kendi yapar gibi)
İşte aradığım bu program. Adı ne acaba?

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birden fazla program var;
set(duvar örme),kopyalama yapıştırma gibi olaylar için mcedit (program)
dev dağlar ve biome(doğal alan)için worldpainter (program)
bunların hepsini yapmak için world edit veya voxel sniper (bunlar plugin,server kurman lazım)

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel sunucularda oyna. Asla ve ASLA hile kullanma yada faction sunuculara girme. Oyunun tüm güzelliğini kaybedersin.
İmkanın varsa premium al. 60 TL civarında ama birçok güzel sunucuya girmene olanak sağlar.

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burası bir forum, araştır bur demekle olmuyor. Yardım etmek istemiyorsan "Konu Dışı - Genel" veya "Sohbet" kısmına bakabilirsin.
Bunu kendisinin öğrenmesi gerekiyor işte öğrendikten sonra şu nasıl yapılıyor bu nasıl yapılıyor diye istediği kadar sorsun şimdi biz ona nasıl anlatabiliriz ki yapılabilecek her şeyi oynaya oynaya öğrencek. öyle survivalın tadına bakmadan direk farklı şeylere geçmek olmuyor

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
hemen bi faction bulup sabahtan akşama kadar lapiste kasılmalı akşama doğru ormana gidip tek yemelisin ...............
:ha:

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
2012 De Foruma Kayıt Olup Bugün Oyunu İndirmek Düşündürücü :p