Yeni Bildirim Rekoru mu? (1300+)

Koply

Codexia
En iyi cevaplar
0
Zamanında hiçbir forumu takip etmeyerek bildirim biriktirmiştim. Şimdi de aklıma gelince sorayım dedim. Siz en fazla ne kadar bildirim biriktirdiniz? 1 günde ne kadar bildirim aldınız. Benim rekorum 2 günde 50 bildirim civarıydı zamanında. Daha fazla yada az olabilir tam hatırlayamıyorum.

131880

Öğeyi denetle rekorumda 12k falandı :D

Exkaar

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
35
Bu forumda günlük 100'e yakın bildirim alıyorum. Öğeyi denetle rekorum 34.000 xD

Zulu

Hurra, Die Welt Geht Unter.
En iyi cevaplar
1
Günde hiç girmezsem 4-5 bir süre aktif olursam 5-6 bildirim alıyorum ... :(

PASCIA

Eren Bülbül
Oyun Geliştirici
En iyi cevaplar
0
Açık ve net bir şekilde sözlerimi açıklamak istediğim bu yorumda şunu demek istiyorum ki içimde kalmasın ya da söylemek istediğim şeyleri söylemeden bu konudan çıkmamak istemekle birlikte içindeki tereddütleri yıkmakta güçlük çekiyorum. Çünkü daha dün hatta bugün yaşadığım olaylar, aldığım tepkiler ve bana gösterilen tavır yaklaşık bir ya da birkaç gün içerisinde aldığım bildirim sayısına etki göstermekle birlikte her bildirimin eşit seviyede etkili olduğunu göstermediği gibi bu konuda çalışan kişilere yapılan saygısızlık kesinlikle kabul edilemez. Bunu şiddetle reddediyor ve yapılan bu hain saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bu halkın döktüğü gözyaşları sizin bizim veya onlar için değil doğrudan olarak kendi yüreği, kalbi, ciğeri içindir. Bayram sevinci yaşadığımız bu günlerde çektiğimiz bu ağır yük bizleri gelecek kuşakları neden teknoloji ile daha alakalı bireyler yetiştirmemizi ortaya koyuyor. Konuşmama son verirken beni bu günlere getiren annemi babamı arkadaşlarımı tüm sevdiklerimi gözlerinden öpüyorum. Hepinize iyi bayramlar ve iyi günler diliyorum.

ZorinTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 gün giriş yapmasam yeni açılan konular ve forumun reklamları ile birlikte ortalama 20