Yeni bilgisayar

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Merhaba beyler ben kemalist. Sizlere bir soru sormak istiyorum. Canavar gibi bir bilgisayar almak istiyorum ama ne almam gerektiğini bilmemekteyim. Yani her oyunu rahat bir şekilde hem kayıt hem oynama bakımından kaldırabilecek bir bilgisayar gerekiyor. Yardımcı olur iseniz sevinirim

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yada o olmaz diyorsan her konuda iyi donanımlardan oluşan bir toplama Bilgisayar al (ekran kartı nı intel alma bence minecraftta sorun çıkarta bilir (tabi bu öneri minecraft oynayacaksan) Yanınada iyi bir kol (Xbox360 koludeğilse birde Xınput indir) ohhh misss eğer işletim sitemini seçmekte kararsızsan ve win8 i 8.1 update 1 den sonra bile sevmediysen (8.1 u1 9 nisanda tüm 8.1 sahiplerine win update de yüklesinler diye gönderildim hemde beleşe ve olduk.a iyi şeyler eklendi yani öyle dokunmatik ekranlık şey kalmadı) win7 al sonra doyasıya oyun oynarsın tabi oyuna paran kalırsa :D

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ya fiyat mühim değil. Toplama derken onu çok iyi anlamadım şu anki bilgisayarın üstüne ekran kartı felan eklemek istemiyorum :D

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hayır bilgisa
Ya fiyat mühim değil. Toplama derken onu çok iyi anlamadım şu anki bilgisayarın üstüne ekran kartı felan eklemek istemiyorum :D
Şey öhm kasa (içi boş halde) dahil ekrankartı usb portu işlemci falan hepsini sen alıcaksın yani :D (ama bayağı pahalıya patlar birde yanına sıvı temmelli soğutucu yapıcaksan bayağı masraflı olur ama hem kasa ısınmaz hemde canavar gibi oynarsın)

Monte ettirmeyide birilerine yaptırırsın da cidden pahalı ya senin iş ailende fabrikatör varmı (ailende diyorum sende olabilirsin hani yoksa zor iş)

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaş yanlış bilgi vermiş.Toplama bilgisayar almak daha karlıdır.Daha iyi performans verir.

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Laptop olarak msi alabilirsin normal olarak casper en iyi modelini alip 600w guc kaynagi taktirabilirsin. Ucuyoooor

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Hoca al monster ya da alienware taş gibi 10000 tl falan :D yok o kadar veremem diyorsan al sony vaio sve1715 sorun yok :)

LT18i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi