gamer.com.tr Yeni Bir Akım - Oyunculara Özgü Sosyal Medya

Bu konu süresiz olarak sabitlenmiş.

byElysion

fara á brott með víkingum, standa upp í stafni
Emekli
Mesajlar
458
En iyi cevaplar
58
Beğeniler
1,596
Puanları
2,460
Ruh hali


Yeni Bir Akım - Oyunculara Özgü Sosyal Medya
Selam dostlar! Kapalı beta sürümünden çıkarak, açık beta olarak hizmete devam etmekte olan ve yenilikçi bir platform olarak kendini duyurmayı hedefleyen Gamer Sosyal Medya sitesi hakkında bilgilendirme yapmak istiyoruz. Dilerseniz çok uzatmadan yavaştan başlayalım.

Not: Kayıt olmak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Yeni Haliyle Gamer.Com.Tr
Sadece haberlerin ve yorumların bulunduğu bir site olmaktan çıkıp sosyal bir platform haline dönüşmeyi amaçlayan Gamer olarak sağlam bir adım atmış bulunmaktayız. Gamer Sosyal Medyası'nda, birçok işlev bulunmakta; bunların önde gelenlerinden ikisi sayfa ve grup oluşturmak olarak karşımıza çıkıyor. Sayfa veya grup oluşturarak kendi kitlenizi kazanabilir, topluluğa yön verebilirsiniz. Ücretsiz reklam verebilir, etkinlik oluşturabilir, ilan ekleyebilir ve vitrinlere göz atabilirsiniz.

Yeni özellikler bunlarla sınırlı değil. Dilerseniz kendi makalenizi yazabilir, güncel olarak durum ve hikaye paylaşabilirsiniz. Paylaştığınız durumlar aldığı erişime ve beğenilmeye bağlı olarak ana sayfanın başına da çıkabilmekte.


Gamer'ye Nasıl Kayıt Olunur?
Ziyaretçi olarak siteye göz attığınız zaman sadece ana sayfayı ve açılan haberleri görüyorsunuz. Dilerseniz ziyaretçi olarakta haberleri okuyabilir, başlıklar aratabilirsiniz fakat başka aktivite söz konusu değil.
makale2.png

Kayıt olmak için sağ üst bölümde yer alan "Ziyaretçi" kısmına tıklıyoruz. Ardından "Kaydolun" butonuna tıklıyoruz.
kayıt1.png
Karşımıza çıkan bölümleri tek tek doldurarak kayıt işlemimizi tamamlıyoruz. Siteye başarıyla kayıt olmamızın ardından, profilimizi tamamlamak için profil fotoğrafı ve bilgi kısımlarını dolduruyoruz. Artık sitede takılmaya hazırsınız.

Beta Üyeleri Ne Gibi Avantajlara Sahip Olabilir?
Beta üyesi olarak, yapılacak olan çekilişlere katılarak PRO üyelik sahibi olabilirsiniz. PRO üyelikler birkaç kişisel özellik, tanıtım ve indirim gibi ekler vermektedir. Platin+ ve üstü bir üyelik sahibiyseniz sayfanızın tanıtımını daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz. Daha fazlası için gamer.com.tr/go-pro adresine göz atabilirsiniz.

gamer-pro.png

sayfalarm.jpg

Sayfa oluşturmak için üst kısımda bulunan + işaretine tıklayabilir ya da direkt gamer.com.tr/pages bağlantısına giderek oluşturabilirsiniz. Sayfanızın özgün ve yaratıcı olması daha çok topluluk üyesi kazanmanız anlamına gelir, bunu unutmayın. Ücret ve uğraş gerektirmeyen bu işlem sonucunda sayfanız hazır olacaktır. Oyun sunucusu işletiyorsanız, hosting hizmeti veren bir ekibin üyesiyseniz veya grafik, tasarım ve sanat gibi uğraşlarda bulunan biriyseniz sayfanızı açabilirsiniz. Böylelikle hem topluluk üyesi kazanabilir hem de güncel olarak ürettiğiniz ürünleri veya verdiğiniz hizmetleri burada paylaşabilirsiniz. Ayrıca oluşturduğunuz sayfa üzerinden iş ilanı da verebilirsiniz. Örneğin Minecraft sunucunuz varsa ve eklenti kodlayan birine ihtiyacınız olursa, bunu sayfa üzerinden iş ilanı vererek paylaşabilirsiniz. Böylelikle iş arayan birisi varsa ilanı görüp sizinle iletişime geçecektir.
sayfadüzenleme.png


gruplar.jpg

Grup açmak isterseniz sayfanın üst kısmında bulunan + butonuna basabilir ya da direkt gamer.com.tr/groups bağlantısından halledebilirsiniz. Gruplar, sayfalara göre daha büyük bir topluluğa hitap edebilir diye düşünmekteyim. Örneğin bir grafik topluluğu açmak ve birleştirmek istiyorsanız sayfa yerine grup açmak daha mantıklı diyebilirim. Gruplarda topluluk üyeleri rahatça tartışabilir ve bir konu hakkındaki düşüncesini paylaşım yoluyla dile getirebilir. Ayrıca sayfalarda olmayan bir özellik gruplarda bulunmakta. Açtığınız grubu ayarlardan gizli olarak değiştirebilir, sadece sizin davet ettiğiniz kişilerin bulunmasını sağlayabilirsiniz. Böylelikle gizlilik arz eden işlemler için -bağlantı yoluyla bir şeyler gönderme gibi- bu işlevi kullanabilirsiniz.

grupdüzenleme.png


etkinlikler.jpg

Yine aynı şekilde üst kısımda bulunan + butonundan ya da direkt olarak gamer.com.tr/events/ adresinden etkinlik oluşturabilirsiniz. En güzel yanlarından birisi basit bir şekilde etkinlik oluşturabiliyor ve bunu diğer topluluk üyelerine rahatça ulaştırabiliyorsunuz. Mesela bir oyun sunucunuz var ve turnuva hazırlamak istiyorsunuz, buradan rahatlıkla etkinlik oluşturabilir ve detaylarıyla birlikte paylaşabilirsiniz. Ayrıca diğer aktif etkinliklere de katılabilir ve ödül kazanabilirsiniz. Açtığınız sayfa ve gruplardan da bu oluşturduğunuz etkinlikleri paylaşabilir ve daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

etkinlik.png


pazar_yeri.jpg

Pazar yeri, diğer topluluk üyelerinin koyduğu ilanları inceleyebildiğiniz ve kendi ilanlarınızı koyabileceğiniz bir kısımdır. Birçok kategori bulunmakta ve ilan vermek uğraştırmıyor. İlan veren kişiyle de "Satıcıyla iletişime geçin" butonuna tıklayarak hemen konuşma açabiliyorsunuz. Yer mesafesi özelliği sayesinde yakınlarda ilan veren kişi olup olmadığını görebiliyorsunuz. Pazar yerine ilan vermek için üst kısımdaki + kısmına girip "İlan Ver" butonuna tıklayabilir ya da gamer.com.tr/my-products kısmından koyabiliyorsunuz.

kategoriler.png


ürünsat.png


is_ilanlar.jpg

İlan verebilmek için, sayfa sahibi olmanız gerekmektedir. Sayfanıza girip düzenleme kısmının solundaki "İş teklif et" butonuna tıklayarak teklifi oluşturabilirsiniz. İş ilanlarını incelemek için sol tarafta bulunan "İş İlanları" kısmına tıklamanız yeterli olacaktır.

işteklif.png


urunlerim.jpg

Pazar yerinde bulunan ürünlerinize bakabileceğiniz, düzenleyebileceğiniz kısımdır. Hem buradan hem de + kısmından ilan verebilirsiniz.

ürünsat.png


albumler.jpg

Albüm oluşturabileceğiniz, diğer üyelerle paylaşabileceğiniz bir kısımdır. gamer.com.tr/albums bağlantısından ya da sol tarafta bulunan kısımdan ulaşabilirsiniz. Artık hızlı ve basit bir şekilde albüm oluşturabilirsiniz.

albümler.png

makalelerim.jpg


Bu özellik sayesinde çeşitli içeriklerinizi blog sayfasında paylaşabilir, daha çok kişiye ulaşabilirsiniz. Makale yazarken zengin metin editörünü kullanabilir, görsel ve etiket ekleyebilir, hangi kategoride gösterileceğini seçebilirsiniz.


Daha fazlası için siz de Gamer Sosyal Medyası'na katılın!
 


BalonTR

Biz ayıya dayı demeyiz, Köprüyü yıkarız.
Forum Yöneticisi
Mesajlar
1,130
En iyi cevaplar
162
Beğeniler
526
Puanları
4,570
Ruh hali
Cidden harika bir site. Herkesin gelip görmesini tavsiye ederim. Günü gününe paylaşımlarda da bulunuyoruz, nasıl burada her gün aktif isek orada da aynı şekilde aktifiz :)
 

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
Mesajlar
3,622
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2,759
Puanları
6,720
Keyifli bir ortamı olacak gibi gözüküyor, olacağını da düşünüyorum. İnşallah istediğiniz yerlere ulaşabilirsiniz.
 

Bernard

Бернард
Site Danışmanı
Geliştirici
Mesajlar
1,286
En iyi cevaplar
61
Beğeniler
2,129
Puanları
5,790
Kural var mı
 

Gökçen

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
11
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
14
Puanları
390
Konudan göründüğü kadarıyla eğlenceli bir ortam ama aktivite yok çünkü kapalı kutu yapmışsınız. İçerideki şeyleri ziyaretçiler göremiyor + kaydolurken tel no istiyor...
 

Arejact

Kızıltaş Madencisi
Mesajlar
420
En iyi cevaplar
4
Beğeniler
144
Puanları
360
Ruh hali
Çok harika olmuş emeği geçen herkesin eline sağlık
 

Üst