- En iyi cevaplar
- 7
Bu arada cam duvarla birleşmemiş fail 
Yorumun için teşekkürler dostum.Aslında tam olarak onu kast etmemiştim ama neyseDeneye deneye bulursun en olmadı
Ya onu bende farkettim uzaklaştıkça öyle oluyor.Bu arada cam duvarla birleşmemiş fail![]()
Yok dostum çok sağol.Yorumlarınız çok değerli. <3Kardeşim evin güzel olmuş ayrıca o evi dahada uzatırsan daha güzel durur eğer istersen yardım etmek isterim![]()
Çok teşekkür ederim.Kısa zamanda bitmiş halinide atarım İnşALLAH . Yorumun için ayrıca teşekkürler.Eğer ulaşmak istersen skype adresim orada yazılı.[DOUBLEPOST=1421683544,1421668225][/DOUBLEPOST]Azcık üzerinde oynadım ve yapıyı ilerlettim !Bence gerçekçi ve güzel gidiyor tebrikler![]()
Devam ediyorum dostum merak etme yakında bitmiş hali gelecek.Başarılı
Biraz daha çıkıntılar yapabilirsin.
Kolay gelsin.
BekliyorumDevam ediyorum dostum merak etme yakında bitmiş hali gelecek.![]()
Teşekkürler.Şimdilik elimdekine devam ediyorum.Sonradan yeni yapıtlara devam edecegim.Yorumun için teşekkürler dostumApartman yere çok sert düşüpte saplanmış gibi gözüküyor. Yaşadığın yerdeki apartmanları incele yolda yürürken filan. Zemin kat-Daireler ve aralarındaki mesafeler-Yüksekliğe göre enin oranı, bunlara dikkat edersen daha başarılı olabiliceğine inanıyorum![]()