Yeni Bir Apartman -Nikeman- İndirme Linki Eklendi !

DarkesTime

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim evin güzel olmuş ayrıca o evi dahada uzatırsan daha güzel durur eğer istersen yardım etmek isterim :)

Nikeman16

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence gerçekçi ve güzel gidiyor tebrikler :)
Çok teşekkür ederim.Kısa zamanda bitmiş halinide atarım İnşALLAH . Yorumun için ayrıca teşekkürler.Eğer ulaşmak istersen skype adresim orada yazılı.[DOUBLEPOST=1421683544,1421668225][/DOUBLEPOST]Azcık üzerinde oynadım ve yapıyı ilerlettim !
İşte resimler :

-Nikeman-

FallBrook

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Balkonların tamamen camdan korkuluğu olmasındansa 1 blok beton 1 blok cam olması daha sevimli durur bence. Genel yapı olarak güzel görünüyor başarılar.

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Apartman yere çok sert düşüpte saplanmış gibi gözüküyor. Yaşadığın yerdeki apartmanları incele yolda yürürken filan. Zemin kat-Daireler ve aralarındaki mesafeler-Yüksekliğe göre enin oranı, bunlara dikkat edersen daha başarılı olabiliceğine inanıyorum :)

Nikeman16

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Apartman yere çok sert düşüpte saplanmış gibi gözüküyor. Yaşadığın yerdeki apartmanları incele yolda yürürken filan. Zemin kat-Daireler ve aralarındaki mesafeler-Yüksekliğe göre enin oranı, bunlara dikkat edersen daha başarılı olabiliceğine inanıyorum :)
Teşekkürler.Şimdilik elimdekine devam ediyorum.Sonradan yeni yapıtlara devam edecegim.Yorumun için teşekkürler dostum :)[DOUBLEPOST=1422298669,1421913646][/DOUBLEPOST]Evet arkadaşlar,çalışmalarım devam ediyor.Bu hafta içinde bir aksilik çıkmassa save dosyasını paylaşacağım.