Yeni Bir Çağ Başlıyor ! :)

Hangisini Açmak Mantıklı ?

• Op Faction

Kullanılan: 1 100.0%
  • Faction

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1

GergedanMolla

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hepinize Merhabalar Beyler , Bayanlar.Bi Konu Açma Gereği Duydum.Sizinde Fikirleriniz Almak İstedim.Şimdi Konu Şu :

Faction Server Açmak Mı ?
Op Faction Server Açmak Mı ?

Konu Bu Beyler.Öncelikle Kısa Bi Deneyimimi Anlatim.2 Kere Fact Server Kurdum.Gayet de Güzel İdare Ettim.Sonra Kapanmak Zorunda Kaldı.Nedeni Bende Kalsın.Şimdi Tekrardan Bi Server Açmak İstiyorum.Birden Aklıma Geldi.Profesyonel Bir Server Olucak.Mapi Tek Tek Alıntısız Kendim Yapıcam.Bi Kaç Warp Hazırda Var Zaten.O Andada Aklıma Op Faction Sw Açmak Geldi.Sizce Açsam Oyuncu Kitlesi Nasıl Olur ? Op Fact mı Açim? fact mi Acim ?

Fact Açarsam Düz Bilindik Warplarla Lapis Falan Filan Olucak.Vip Satışları Falan Olucak.

Op Fact Açarsam Rütbe Sistemi Olucak.Ayriyetten Satılan İtemler , Rütbeler Olucak.

Her İkiside Profesyonel Olucak.Sizce Hangisini Açim ?

Fact Açmak Mantıklı Diyosanız 1 Yazıp Kısa Bi Cümleyle Açıklayın.
OP Fact Açmak Mantıklı Diyosanız 2 Yazıp Kısa Bi Cümleyle Açıklayın.

Yardımlarınızı Bekliyorum.

Ben Deniz ; GergedanMolla

GergedanMolla

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Açıcam.gerçekten açıcam ama hanhiainde daha çok oyuncu çekerim diye bu konuyu açtım.boşu boşuna açmış olmim serveri.aklımda gerçekten süper fikirler var.çok değişik bir server olucak ama görüşleriniz lazım.öyle küçüklerin açtığı gibi 10-15 kişilk swde açmicam.50-70 kişilik açicam.profesyonel olucak.minecraft bilgim çok yüksek.serverim için kodladığım hazır skriptlerim var.