- En iyi cevaplar
- 0
CS:GO 8. Bölüm [Bağış ^^]
@HestiaKnife @Nano_Sensei @Anjo_TR @NeonSpade @Rayandu @BurnerTroll @fyreUK @Lukasss93
Teşekkürler ^^Yarına ilk defa bir cs:go videosu izleyeceğim, hemen bir #rez alalım.
Herkezi etiketler isemde kimseye bildirim gitmiyor kusura bakma ^^Etiketler'de yokum ben gidiyorum -,-
Ben herkes miyim ? Ayıp ettin krdş .sHerkezi etiketler isemde kimseye bildirim gitmiyor kusura bakma ^^
Sen yanlış anladın arkadaşın demek istediği çok kişi etiketlenirse bildirim gelmiyor yani gerek yokBen herkes miyim ? Ayıp ettin krdş .s![]()
Sen muhammetsin herkes değilsin ^^Ben herkes miyim ? Ayıp ettin krdş .s![]()
Cok güzel açıklamışsın ^^ @TheMuhammed2188Sen yanlış anladın arkadaşın demek istediği çok kişi etiketlenirse bildirim gelmiyor yani gerek yok![]()
^^ Nerede ^^Silver 5![]()
Açıklamasını arkadaş yapmış ya ^^ benim gönlümde hepiniz etiketlisinizBeni etiketlememişsin peslük heruf bana çese go alğğğ evlat :ayran:
Güzel video![]()
Videoyu yeni izliyorum cs:go csden farkı yokmuş .___.Yarına ilk defa bir cs:go videosu izleyeceğim, hemen bir #rez alalım.
"Cs"go ve "Cs" ne fark bekliyodunkiVideoyu yeni izliyorum cs:go csden farkı yokmuş .___.