Yeni Bir Mod Paketi Çalışması.. !

Mr.Papyon

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar. Ben Mr.Papyon. Yeni bir mod paketi hazırlamayı düşünüyorum..
Mod Paketinde Hem Eğlence Hemde Teknik Modlar İçersin Diye Düşündüm.

Eğlence Olarak ;
Hats
Morph
Lucky Block
Mo Creatures .

Gibi Modları Düşündüm. Sizde Fikirlerinizi Söyleye Bilirsiniz.

Öbür Modlar Olarak;
IndustrialCraft
Ars Magica 2

Thermal Expansion.
Portal Gun
Barrels Mod
ThaumCraft.
GalacticCraft
OptiFine
Not Enogh Items
Waila

Gibi modlar düşündüm. İstediğiniz Varsa Söyleyin. Ekleyeyim.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 Hafta bekleyip isteğe göre benim modu da bir düşünürsen sevinirim^^

Mr.Papyon

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende öyle düşünüyorum senin modu eklemeyi. Hem daha tavsiyede bulunan yok.

-MinECrafteR-

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Beyler çok fazla atlamıssınız, adam akıllı mod pack istiyosanız bende 1-2 tane soyleyeyim , zans minimap , m-ore , iron shests vb

Mr.Papyon

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zan's Minimap Yerine Rei's Minimap kullanıcam. Iron Chest ekleyeceğim. Maden olarak bi mod düşünmedim. M-Ore bakmam lazım.

FeridunEngin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Minecolony,millenaire,comes alive,more sword,twilight forest ve thaumcraft 4 olursa nacizane hoşuma gider... ^_^ (Maden modu istersen metallurgy modu ekle derim hem birçok maden hemde bunlarla yapılan müthiş zırhlar geliyor.)

Mr.Papyon

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecolony,millenaire,comes alive,more sword,twilight forest ve thaumcraft 4 olursa nacizane hoşuma gider... ^_^ (Maden modu istersen metallurgy modu ekle derim hem birçok maden hemde bunlarla yapılan müthiş zırhlar geliyor.)
Metallurgy ekleyeceğim. Comes Alive yatar.. Twillight Forest , Thaumcraft zaten olacak. More Sword belki Millineare olabilir. ve Minecolony eklerim.

Rastafaryan56

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mod teknikmi olacak fun modumu olacak öncelikle bunu belirle. IC2 teknik minecolony ise fun modlardan birisi.