[YENI BIR PROJE]-[RPG]Harry Potter ve MineCraft?

xXultimate1971Xx

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Herkese Merhaba Dostlar, Bendeniz Emre belki aranızda benim gibi "Sci-Fi" Harry Potter hayranları vardır
internette biraz araştırdıktan sonra birkaç yabancı RPG-HARRYPOTTER serveri buldum ve bende böyle bir proje hayata geçirmek istiyorum
Bazıları güzel bazılar kötüydü ama eğlenceliydi
Mesela NPC-QUOEST ler vard Year 1 - year 2 - year3 - year 4 gibi harry potter da Hogwarts ın yıl sistemi vardı ve Year atlamak için filmdeki
gibi Mesela Sırlar odası.
Bir NPC ye tıklıyorsun ve sana bir gorev veriyor. Git işte su profesore sunadan 64tnae getir Slytherin oadsaına gizlice gir ve sundan bilmem kaç tane al
diyo tabi tek bir görevde yıl atlmıyorsun mesela 5-6 tane görev yapıorsun o sırada mapın farklı yerline gidiyorsun ve tum gorevler bitince bir sınava giriyorsun ve Year 2 oluyorsun sistemi bunu gibi.

Ayrıca en temel olarak Asa ve Büyüler var
Klasik harry potter buyuleri internette listesi var zaten.
Böyle (benim için) büyük olan bir projeye başlamak için profesyonel ekip arkadaşlarıma ihtiyacım var
Yardım etmek isteyenler bana Özel mesaj veya buradan konuya yorum yaparak ulaşabilir

Iyı Forumlar. Gamer Ailes.
Sağlıcakta Kalın

Etiketlerimiz:

@SweetNetwork @Ghix. @AdexTR @Crowley07 @ThtrkmN @h7 @JustFriend @JusticeWhip @LifeMCServer

xXultimate1971Xx

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Ali_TR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapılırsa farklılık getirebilecek bir sunucu, güzele benziyor.