Yeni bir Server için herşeyi bilen Ortak aranır ?

faikcan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba ;
Adım Faik 17 yaşındayım gelicek kişi en az 16 yaşında olmalıdır.Saygılı bir kişi olup plugin ve skrip bilgisi olmalıdır.Benim kesik kesik 7. yılım minecrafta bu yeni pluginleri ne server sevilir bilmem zaman değişti. Sonuç olarak eğer görüşmek isterseniz aşağıdaki discord adresi veya başba bir şekilde görüşmek isterseniz yorum yazarak iletebilirsiniz.

Discord: Faik#2632

Ek olarak:ortak olucak kişinin Para göndermem için kartı olursa serveri en hızlı biçimde açarız ...

Son düzenleme:

xPROSEKOx

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba ;
Adım Faik 17 yaşındayım gelicek kişi en az 16 yaşında olmalıdır.Saygılı bir kişi olup plugin ve skrip bilgisi olmalıdır.Benim kesik kesik 7. yılım minecrafta bu yeni pluginleri ne server sevilir bilmem zaman değişti. Sonuç olarak eğer görüşmek isterseniz aşağıdaki discord adresi veya başba bir şekilde görüşmek isterseniz yorum yazarak iletebilirsiniz.

Ek olarak:ortak olucak kişinin Para göndermem için kartı olursa serveri en hızlı biçimde açarız ...[/QUOTE

xPROSEKOx

Marangoz
En iyi cevaplar
0
KARDESIM PARA KONUSUNDA YARDIM EDEBILIRIM AMA ÇOK FAZLA DEGIL VE PLUGIN BILGIM FELAN VAR YANİ SANA YARDIMCI OLABİLİRİM

xPROSEKOx

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba ;

Ek olarak:ortak olucak kişinin Para göndermem için kartı olursa serveri en hızlı biçimde açarız ...
BEN SENI BASKASI YERINE KARISTIRDIM O YUZDEN PANEL VER DEDIM ALLAH ÇARPSIN OZUR DILERIM ARK ISTEK AT Serkan/15#7229