Yeni bir sezon.. | Sqyad

Sqyad

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sevgili forum gamer,

Ben Sqyad, bu foruma 2012 yılında katıldım. Minecrafttürk'tü ozamanlar adı. Minecraft'ta bir sorunum vardı. Bende bu forumu keşfettim ve konuyu buraya açtım. Daha sonra baya bir mesaj geldi. 1 Gün sonra foruma girdiğimde baya bi bildirim gelmişti. Hepsini denedim ve minecraft açıldı. Bende sevdim bu ortamı , 5 yıl önce yaşım 10'du. Şimdi 15 yaşındayım. Daha sonra bu forum ortamını sıcak buldum. Ve katıldım. Yaklaşık 1 yıl buralarda takıldım. Birçok olay falan oldu. Foruma baya bi kişi katıldı. Baya kalabalık güzel bir ortam oluştu. Sonra bilgisayarımın güç kaynağı bozuldu. Bilgisayarım açılmadı. Bende hem üşengeç olduğumdan, hem de okul baskısı olduğundan. Sanal hayatımı bıraktım. Yaklaşık 7-8 ay sonra yaz tatili başladı. Bende ozaman bir güç kaynağı alabildim. Tabii bu forumu unutuverdim. Haberim yoktu. Ve minecraft'ta tek oyunculu ve birçok oyun oynamaya başladım. Ozamanlar 2013, Daha sonra 2014,2015 falan derken zaman su gibi akıp geçti. Eski bilgisayarım 4GB Ram, intel core i3, gibi bir sisteme sahipti. Yavaş yavaş büyük oyunlar çıkmaya başlarken bende bilgisayarı satma kararı aldım. Ve böylece 2016 boyunca para topladım. Yaklaşık 3000tl bir miktar toplayabildim. Ve 8GB Ram, İntel core i7 Amd Radeon R7 240 gibi bir sistem topladım. Ve yıl oldu 2017 minecraft oynamaya devam ettim. Daha sonra bir sunucuda gezerken forum konusu yenilenmiştir diye bir duyuru duydum. Vee o anda aklıma eski zamanlar geldi. Minecraftturk geldi. Bende hala kapanmadımı diye düşündüm. Ve arama yaptım. Daha sonra minecraftturk yazınca bu forum geliyordu. Bende geldim. Ve biraz eski konulara v.s bakınca burası o forum diye sevindim. Ve katıldım. Eski hesabımı hatırlamıyorum. Yaşım küçük olduğu için asdwdwd gibi bir isim yapmıştım. Heralde tam hatırlamıyorum. Tekrardan katıldım. Minecraftı Alpha 1.1.2 zamanlarında başladım. Ve şimdi 1.12.2 gibi muazzam sürümlerin çıktığını gördüm. En sevdiğim iş skripter & pluginer'liğe devam edicem. Umarım tekrardan forumu canlandırabiliriz. Forumda daha az mesaj geliyor eskiye göre. Eskiden sayfayı yenilediğinizde 5-6 mesaj ve daha fazlası gelmiş oluyodu. Şimdi en fazla 1 tane geliyor. Her neyse katıldığıma memnunum :) Çok sevindim :D

Crafter_337

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Memnun oldum :) Zamanında ben de o tarz bir sorun için kayıt olmuştum. Sonra ortamı görünce kalıcı olduk. :D Mesaj sayımın sıfır olduğuna bakma uzaktan takip ediyordum genelde konuları. :D

Gutenberg

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yazık oldu, yeni hesapla bile 3 gün dayanabildi. En erken banlanan üye rekorunu kırdığını düşünüyorum. 15 yaşındaki bir çocuğun yapmaması gereken şeyleri yaptı. Umarım hayatta hak ettiğini alır. Hayatında bol şans Sqyad. :(