[YENİ] CANAVAR OYUN BİLGİSAYARIM

Sizce bilgisayarım nasıl?

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
Bana hediye etsene kasanı :D

Kasa canavar canavar, parana sağlık xd

NathaNomel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden Ryzen 7 değilde i7 :( anakart olarak şekile değilde chipsete önem vermeni önerirdim paranın çeyreği şekil kasa olarak bu çirkin ördek yavrusunu değilde NZXT s340 elite önerirdim (kendim kullanıyorum neyse sen bunu beğenip almışsın) AMD demek Overclock :D her işlemcisinde b350 chipsetli gibi ucuz bir anakart ile kolaylıkla overclock yapılabilmekte neyse hayırlı olsun işlemci anakart ve kasa tarafı pek iç açıcı değil :D

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Neden Ryzen 7 değilde i7 :( anakart olarak şekile değilde chipsete önem vermeni önerirdim paranın çeyreği şekil kasa olarak bu çirkin ördek yavrusunu değilde NZXT s340 elite önerirdim (kendim kullanıyorum neyse sen bunu beğenip almışsın) AMD demek Overclock :D her işlemcisinde b350 chipsetli gibi ucuz bir anakart ile kolaylıkla overclock yapılabilmekte neyse hayırlı olsun işlemci anakart ve kasa tarafı pek iç açıcı değil :D
Ryzen sadece bütçe dostu olduğu için i7-7700K modeline bile yetişebilen işlemcisi yok. Arkadaş bu sisteme Ryzen alsa pişman olabilirdi. Belleği biraz yetersiz gördüm o kadar.

NathaNomel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ryzen sadece bütçe dostu olduğu için i7-7700K modeline bile yetişebilen işlemcisi yok. Arkadaş bu ekran kartına Ryzen alsa pişman olabilirdi. Bellek biraz yetersiz o kadar.
Oyun oynıyacaksan tartışılamaz i7 7700k daha iyi kendi bilgisayarımda ryzen 1700x ve iki tane rx480 kullanıyorum ikisinide rahatlıkla besliyebilmekte bu arada her şey oyun performansı değil :D bu ekran kartına ryzen alsa pişman olmazdı çünkü dediğim gibi 2 tane rx480 ekran kartım var ve rahatlıkla besleyebilmekte darboğaz söz konusu bile değil.

KebabReyiz1

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Oyun oynıyacaksan tartışılamaz i7 7700k daha iyi kendi bilgisayarımda ryzen 1700x ve iki tane rx480 kullanıyorum ikisinide rahatlıkla besliyebilmekte bu arada her şey oyun performansı değil :D bu ekran kartına ryzen alsa pişman olmazdı çünkü dediğim gibi 2 tane rx480 ekran kartım var ve rahatlıkla besleyebilmekte darboğaz söz konusu bile değil.
Yollasana rx 480 lerden birini.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Arkadaş gördüğüm üzere oyun bilgisayarı toplamış. SLİ konusunda şikayeti olan görmedim ancak tek ekran kartı da yeterlidir.

NathaNomel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaş gördüğüm üzere oyun bilgisayarı toplamış. SLİ konusunda şikayeti olan görmedim ancak tek ekran kartı da yeterlidir.
İlerde modellemeye filanda başlar belki tekrardan sölüyorum her şey oyun performansı değil neyse bu tartışma aynı şekilde gidecek :D boşver daha fazla bu konu hakkında konuşmıyalım sürekli aynı şeyi söliyecez çünkü papağan gibi.

Sedatreyiz27

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ağalar AMD almadığım için pişmanım fakat i7 7700k da iyi beni götürüyo iyi fps alıyorum fakat bir amd değil tabii ki .
Overclok'a gelince overclock yaptım hayvan gibi kasa çok iyi oldu ama AMD :'(
Yaralıyım

NathaNomel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ağalar AMD almadığım için pişmanım fakat i7 7700k da iyi beni götürüyo iyi fps alıyorum fakat bir amd değil tabii ki .
Overclok'a gelince overclock yaptım hayvan gibi kasa çok iyi oldu ama AMD :'(
Yaralıyım
bozma moralini o işlemcide seni uzun süre götürür bu arada nzxt s340 kasalara bakmanı öneririrm sade bir güzellik arıyorsan tekrardan hayırlı olsun :D