Yeni Dostlarım Olsun Isterim

PeaceFull

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben burda yeniyim. 13 yaşındayım 8e gidiyorum. Minecraft'a şöyle başladım: 7. sınıfta arkadaşlarımdan suyuordum eve gelip 1 saat adını bulmaya çalışmıştım interneti aradım taradım sonunda buldum ama indirememiştim. Ve bundan 1 yıl sonra hep bunun hayalini kurdum en sonra başka bi forumda Minecraft diye başlık gördüm. Ordaki arkadaşlarım ile oyunu indirdim. Ege'yle Minecraft Oynuyoru mvideolarını ileyerek öğrendim. Okadar iyi değilim ama çok kötü de değilim. Burda yeni arkadaşlar edinmek istiyorum ve 2-3-4 kişilik survivor oynamak istiyorum benim yaşlarımda beraber oynamak isteyen varsa mesaj atsın yerel ağ kurup oynarız...

PeaceFull

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yok bn okadar kötü değilim ya biliyorum :D biraz devreler fln zor okada :) Ben 2-3 kişilik server istiyorum yapabilir miyi?

PeaceFull

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dediklerinden nerdeyse hiç bişi anlamadım yaparken sorarım size ama şimdi daha büyük bi sıkıntım var javayı kaldıdım tekrar yükleyemiyorum install diyoum öyle kalıyor bişi olmuyo ve minecraft açılmıyo.

PeaceFull

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tmm skype hesabı açıyorum hem skype olmak zorunda değil ki msnden görüntülü konuşmada yapabilriz faceden de yaparız. Forumda öyle bir kural görmedm varsa özür..

Craftkolik43

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
benimde skype'm yok. ikimiz oynayabiliriz paceful .:)ama server kurmayı bilmiyorum.eğer istersen videolardan bakarak server kurmayı öğrenip ben kurabilirim:)

Shuina

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hey,
Bende yeniyim ^_^ Bu arada bende Hamachi var ama serverlere katılamıyorum -_- Bana da yardııım o.O