Yeni Ekran Kartı Almak İstiyorum Yardım

Oyunizm

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ekran Kartımı Yenilemek İstiyorum Bilgisayarımın Diğer Özelliklerine Bakılacak Olursa Ekran Kartım Biraz Sönük Kalıyor 500 Tl Bütcem Var.

I7 İşlemcin 8 Gb ddr3 ramım var ancak kasa biraz küçük Casper kasası sıkıntı yer alanından sıkıntı yaratırmı bilmiyorum.Yardımcı Olursanız sevinirim.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
üstüne azıcık bayramda biraz daha katıp şunu almanı öneririm fakat anakartını ve psu nu da belirtmen lazım :) . Yer sıkıntısı olayı olmaz diye düşünüyorum.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Eğer anakartın ve PSUn yeterliyse alabileceğin enm iyi kartlardan biri.

Oyunizm

Marangoz
En iyi cevaplar
0
üstüne azıcık bayramda biraz daha katıp şunu almanı öneririm fakat anakartını ve psu nu da belirtmen lazım :) . Yer sıkıntısı olayı olmaz diye düşünüyorum.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Eğer anakartın ve PSUn yeterliyse alabileceğin enm iyi kartlardan biri.
Bilgisayar donanım hakkında fazla bilgim yok psudan kastın nedir açıklarmısın?

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayar donanım hakkında fazla bilgim yok psudan kastın nedir açıklarmısın?
PSU bilgisayar bileşenlerinin çalışması için yeteri kadar elektriği (watt) sağlayan bir kutu makinedir. Kasanın üst tarafını açarsan orda PSU nu görebilirsin ve üstünde kaç watt olduğu yazar :)

Oyunizm

Marangoz
En iyi cevaplar
0
PSU bilgisayar bileşenlerinin çalışması için yeteri kadar elektriği (watt) sağlayan bir kutu makinedir. Kasanın üst tarafını açarsan orda PSU nu görebilirsin ve üstünde kaç watt olduğu yazar :)
power diyorsun psu diyince bende başka bir donanım zannettim :D şu an evde değilim eve gidince sana mesaj olarak bileşenleri yazacağım teşekkür ederim bilgilendirme için. +++++ :)

arda753

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kasa casper ise 250 watt dandik bir psu vardır. :) Biraz daha bütçeyi zorlayabilir misiniz? Ayrıca kasa casper ise üst düzey büyük ekran kartlarını alacağını zannetmiyorum. Çok küçük kalıyorlar. Belki Nvidia GTX 750 Ti olabilir.

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
O tarz bir kasaya güzel bir power alarak Radeon R9 280 alabilirsin yoksa bir GTX 750ti işini görür. :)