Yeni Ekran Kartı Lazım

zuxygin

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar 9500GT Ekran Kartım Var HD Video Çekiyorum Gözüküyo Ama HD Çekmiyor.Bana Minecraft Konusunda 60 FPS 720 Video Çekerken Kasmayan Ve Yüksek Kaliteli Gösteren Bir Ekran Kartı Ve Monitör Önerirmisiniz Düşük Bütçeli En Az Kaç Lira Oluyosa Ona.Youtube Ayarlarda 720p 60fps var ama hala 480 p bu arada ekran kartım
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
açıyor ama kalite sorunu yüzünden değiştiricem

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Benim Ekran Kartıyla 70 80 fps alıyorum Radeon HD 6570 DDR3 KULLANIYORUM

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Nvadia Serisi için

GTX 950-960 -750-1000 TL Arası
GTX750ti - 500-600 TL Arası
GTX760 - 600-700 TL Arası

AMD serisi için çok bir şey diyemem ama amd r9 270-280x iş görmesi gerek (800-1100 TL Arası)
Herzaman diyorum gene diyorum dolar yüksek bir biçimde kalıcak ama düşmeye başladımı alırsanız sizin için daha karlı olur.

zuxygin

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Teşekkürler Benim Kendi Ekran Kartım 100 FPS Üstü Alıyor Videolarda 90 80 60ın Altına Düşmüyor Ama Video Kalitesiz Gözüküyor Bunun Çözümü İçin Neyapabilirim Aynı Ayarlar Arkadaşımda HD Çekiyor

zuxygin

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Action! Adlı Programı Kullanıyorum Bandicamla Her Programla Aynı Aynı Ayarlarla Arkadaşım Oynuyor Onda 720p 60 fps Bende Değil

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Teşekkürler Benim Kendi Ekran Kartım 100 FPS Üstü Alıyor Videolarda 90 80 60ın Altına Düşmüyor Ama Video Kalitesiz Gözüküyor Bunun Çözümü İçin Neyapabilirim Aynı Ayarlar Arkadaşımda HD Çekiyor
Bildiğim kadarıyla "Capture Card" denilen bir kart var. Ekran kartı orta seviyeliyse kaliteli kayıt yapmak için gerekli denilebilir (Action da iyi programdır ama ekran kartın yüzünden böyle bir sıkıntı olabilir,)