Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"OYUNLAR İÇİN ALT SEVİYE BİLGİSAYAR"
Şaka değil mi bu. Ehehe. Şaka. Kesinlikle şaka. Hihihi..
Ben bursumu biriktirip yaklaşık 1700 liraya bir oyun bilgisayarı topladım. Skyrim'i Ultra High'a atıp, Battlefield 3'ü sıfır kare düşmesiyle oynatıyor. Şimdi sen tutup da ekran kartı 4000 TL'yi geçen o bilgisayara giriş seviyesi dersen sana hunharca sarılırım.
Bu arada toplam fiyat ne kadar bilmiyorum ama sırf ekran kartı benim bilgisayarımdan 3 tane aldıracak bir sistemi Türkiye içerisinde alan yok ve olmayacak bence. Yani fiyat standartlarımıza ters. Hani babam işte zimmetine para geçirdi dersin, ona rağmen anakartın kaldıramayacağı bir RAM seçmişsin. Bence bunları dergilerden görüp bir hevesle listeledin. Yani diyeceğim bir şey yok.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.