[YENİ - GÜNCELLENDİ] AloneFellow: SURVIVAL | YENİ KILIÇLAR | 1.11.2 Çoklu Dünyalı Survival Sunucusu

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
En iyi cevaplar
18
farklılık güzeldir de, bu kadar farklılık fazla bence
survival'ın tamamen dışına çıkmışsınız siz, zor olabilir ama bilmiyorum bence baya dışında kalmış gibi :D
tabii ki sunucu açıldığında, biraz zaman geçirip oyun içerisinde daha iyi anlayabiliriz

başarılar diliyorum

AloneFellow

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
farklılık güzeldir de, bu kadar farklılık fazla bence
survival'ın tamamen dışına çıkmışsınız siz, zor olabilir ama bilmiyorum bence baya dışında kalmış gibi :D
tabii ki sunucu açıldığında, biraz zaman geçirip oyun içerisinde daha iyi anlayabiliriz

başarılar diliyorum
Sunucu tamamen hayatta kalma üzerine, biz sadece 2 tane dünya daha, takımlar, yeni kılıçlar ve zırhlar dolayısıyla madenler, yaratıklar ve hayvanlar, biomelar, kolye, yüzük ve eldivenler, bosslar ve aletler ekledik... ne kadar farklı olabilir ki :(
(Gerçekten biraz fazla mı oldu :D)

Büyülendim hacı resmen, eğer bu troll değilse bayağı iyi.
Ellerinize sağlık.
Teşekkürler, açıldığında mutlaka bekliyoruz :)

okan12k12

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bi rütbe daha atlatırmısınız Discorda bide çok güzel olcak server Discorda resim atıyolar dublex ev satıcam=) haydutlara ölüm :şapka:

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Hayatta kalma sunucuları artık ilgi alanıma girmese de bu sunucu gerçekten emek verilmiş bir sunucuya benziyor.Tutacağına eminim.

AloneFellow

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu Tasarımı Efsane Denilicek Kadar Fena Olmus Ve Emek Verilmiş Bir Sunucu Bu Sunucu Tutar Arkadaş :D
Dostum biz yaparız da tutmaz mı! :D Teşekürler değerli yorumun için.

Sunucu açık. Uçan Adalar! etkinliği yapıldı ve Depolama Kasaları eklendi. Discord'a uğramayı unutmayın.

jakelongh

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu ekipten çıkacak her şey zaten devrimsel ve mükemmeldir, kanımca ülkedeki en kaliteli ve en detaylı işleri yapan ekiptir. Başarılar diliyorum diyeceğim de, başarı zaten kaçınılmaz...