KurabiyeDünyası
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Dostlarım Bu Aralar CreepyPastaları Araştıyorum Ve Böyle Bir Video Buldun Irre Adında Garip Bir Şey Videonun Sonunda Ekran Gidiyor Irre Yazıyor Ve Bir Gülme Sesi Var Video .X X. Tarafından Yüklenmiş
İnanan Varmı Diye Paylaştım Zatensrsly böle şeylere hala inanan var mı javadan bir şey anlamadan yok entity303 adında gizli bi dosya vay hiyobıyaaayyn vayy nerenizden sallıyorsunuz biraz daha sallayında balıklar yesin @Uchiha_Madara
yapmayın böle şeyler delleniyorumİnanan Varmı Diye Paylaştım Zaten![]()
öntöty303dede benzerini yapmıslardıİnanan Varmı Diye Paylaştım Zaten![]()
evt ekranda 303 yazıyodu sonra göya bilgisayar çöküyomuşöntöty303dede benzerini yapmıslardı
irre ismi nedense dobbeye benziyorevt ekranda 303 yazıyodu sonra göya bilgisayar çöküyomuş![]()
Tek Merak Ettiğim Şey İsimin Nereden Çıktığı :hmm:irre ismi nedense dobbeye benziyor![]()
Teoride Hata Var Bence Videonun Sonunda Bir Gülüş Sesi Var Eğer Bu Ses Irre'nin Sesi İse Irre Kız OlamazHikayesi:
İrre Herobrine'ın kayıp sevgilisi. Entity303 Herobrine'den gizli, İrre'yi kaçırdı. Herobrine Entity303 ile savaştı. İkisi de yenik düşünce İrre onları öldürüp güçlerini emdi ve geri döndü.
Bakın iki saniyede teeori bile yazdım.Ne bu şimdi? Trolün birisi X.X diye kanal açıp video paylaşmış.
![]()