Yeni Herobrine Irre !!!

En iyi cevaplar
0
Merhaba Dostlarım Bu Aralar CreepyPastaları Araştıyorum Ve Böyle Bir Video Buldun Irre Adında Garip Bir Şey Videonun Sonunda Ekran Gidiyor Irre Yazıyor Ve Bir Gülme Sesi Var Video .X X. Tarafından Yüklenmiş

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
srsly böle şeylere hala inanan var mı javadan bir şey anlamadan yok entity303 adında gizli bi dosya vay hiyobıyaaayyn vayy nerenizden sallıyorsunuz biraz daha sallayında balıklar yesin @Uchiha_Madara

Uchiha_Madara

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hikayesi:
İrre Herobrine'ın kayıp sevgilisi. Entity303 Herobrine'den gizli, İrre'yi kaçırdı. Herobrine Entity303 ile savaştı. İkisi de yenik düşünce İrre onları öldürüp güçlerini emdi ve geri döndü.
Bakın iki saniyede teeori bile yazdım. :p Ne bu şimdi? Trolün birisi X.X diye kanal açıp video paylaşmış. :D

En iyi cevaplar
0
Hikayesi:
İrre Herobrine'ın kayıp sevgilisi. Entity303 Herobrine'den gizli, İrre'yi kaçırdı. Herobrine Entity303 ile savaştı. İkisi de yenik düşünce İrre onları öldürüp güçlerini emdi ve geri döndü.
Bakın iki saniyede teeori bile yazdım. :p Ne bu şimdi? Trolün birisi X.X diye kanal açıp video paylaşmış. :D
Teoride Hata Var Bence Videonun Sonunda Bir Gülüş Sesi Var Eğer Bu Ses Irre'nin Sesi İse Irre Kız Olamaz :D